Vânzare

2 camere | 43 m²

Apartament 2 camere etaj 1 43 mp utili balcon la cheie Doamn

Sibiu / Selimbar

73.000 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 43 m²

Compartimentare Decomandat

Confort attribute_options.confort.1 sporit

Etaj 1

An finalizare construcție 2024

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 6

Număr Băi 1

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 1

Consum total de energie primară 0

Indicele de emisii echivalent CO2 0

Consum total din surse regenerabile 0

Nu include TVA Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Apartament la cheie cu 2 camere constructie 2024, de vanzare in Selimbar Strada Doamna Stanca, situat la etajul 1 al unui imobil cu 6 etaje ce dispune de lift si un loc de parcare pentru fiecare apartament.

Acesta este amplasat intr-o zona in continua dezvoltare, situat la 5 minute de Mall Shopping City sau Piata Rahovei, cu acces facil, strada asfaltata, amplasat strategic astfel beneficiaza de lumina solara toate apartamentele pe parcursul unei zile.

Toate apartamentele se vor preda finisate la cheie cu usa metalica la intrare, centrala termica proprie cu incalzire in pardoseala, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC in 6 camere si 3 foi de sticla, gresie, faianta, parchet, usi de interior,obiecte sanitare, prize si intrerupatoare.

Locuinta dispune de o suprafata utila de 43 mp si balcon de 6,5 mp, si este compusa din camera de zi cu bucatarie si spatiu de luat masa cu iesire pe balcon prevazut cu spatiu de depozitare, baie cu cada si geam de aerisire, dormitor si hol la intrare.

Pretul de vanzare al unui apartament la cheie cu loc de parcare inclus si de asemenea TVA de 9% inclus in pret este de 73.000 euro, si se pot rezerva achitand suma de 5000 euro!

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Andreea Dumitrache (Lupu)

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare