Vânzare

2 camere | 58 m²

Apartament 2 camere EXIGENT TWO zona Lujerului/Virtutii

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

152.000 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 58 m²

Compartimentare Decomandat

Confort Lux

Etaj 10

An finalizare construcție 2017

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Nouă

Niveluri imobil 10

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Complet

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 1

Preț negociabil Da

Nu include TVA Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Apartament 2 camere, decomandat mobilat complet modern, Bloc Exigent 2 (TWO). 
Este amplasat la etajul 10 al cladirii, dispune de o suberba vedere panoramica asupra orasului cuprinzand parte din Lacul Morii, orientat spre o zona aerisita, linistita si libera de orice constructie sau posibilitate de a se construi noi blocuri, pe strada Fabricii din sector 6
Intim si cochet, realizat cu grija si bun gust.
Locatia este in apropiere de Metrou, statie de tramvai si STB (autobuz).
Livingul este unul mare complet mobilat ultra modern si cu Sistem audio Samsung de tip home theatre.
Apartamentul dispune si de o baie cu lavoar si blat de piatra lucrata manual, cada pe colt de tip Jacuzzi pozitionata langa dormitor. Orientarea apartamentului in cadrul cladirii confera multa lumina in toate spatiile pe intreaga durata a zilei iar ergonomia spatiilor si configuratia confera utilizatorilor o fluiditate mare impreuna cu zona de dresing generoasa situata pe toata lungimea holului.
Este complet mobilat si utilat cu electrocasnice incorporabile de ultima generatie, printre care exemplificam plita electrica mixta vitroceramica cu inductie, frigider, cuptor, aragaz, masina spalat vase, masina spalat rufe.
Intreg apartamentul este aclimatizat cu 2 aparate de AC unul fiind te tip sleep mode (ventileaza 360 si nu in fata) si iluminat ambiental performat, beneficiaza de o centrala proprie de apartament noua de ultima generatie capabila de consum redus si fiabilitate. 
-plase insecte la fiecare geam
Un alt plus ce ii confera si mai mult spatiului este plafonul mai ridicat decat apartamentele noi intalnite pe piata. (2.80 m H)
Acest proiect imobiliar a fost realizat calitativ, simtul de raspundere in constructie se observa de la primul si pana la ultimul nivel, camerele sunt mult mai mari si mai aerisite, mult mai luminoase. Costurile de intretinere sunt reduse, blocul a fost izolat termic din constructie si geamurile sunt tripan. Exista 2 lifturi moderne pe scara.
Complexul este unul nou, pus in folosinta in 2018, administratia este tanara si foarte implicata, lucru ce se vede in numeroasele imbunatatiri (de la imprejmuiri si automatizari si securizari acces pana la reparatii si imbunatatiri ale infrastructurii de acces si confortului locatarilor).
Dispune si de un loc de parcare acoperit aflat la subsolul inalt al blocului (Pret apt. + 15000 EUR), tot acolo avand un bunker subteran cu instalatie speciala de aerisire si iesiri de urgenta !
Locatia este in apropiere de Metrou, statie de tramvai si STB (autobuz).
In imediata apropiere se afla renumite centre comerciale la cateva min de mers pe jos, Gradinite/Scoli de stat si particulare, Universitatea Politehnica, Universitatea Spiru Haret, Lacul Morii, parcuri.
Blocul este pozitionat la cateva minute de metroul Lujerului, foarte aproape de tramvaiului 41, langa SEMA Park,  in proximitate de Universitatea Politehnica si cladirile de birouri din zona,  Plaza Romania Mall,   The Light, Centrul Comercial Orhideea, Anchor Plaza, AFI Cotroceni Park,. Accesul catre bulevardele Iuliu Maniu, Virtutii si Splaiul Independentei.

Proprietatea are caracteristici ideale ale unei locuinte personale dar poate reprezenta o oportunitate de investitie, randamentul obtinut din chirie (apreciere anuala de aproximativ 7-10%) se situeaza la nivelul maxim astfel lunar e pot obtine  500-700 euro. 
Valoarea locurilor de parcare in complex sunt cuprinse intre 15.000-20.000 euro.
Valoarea boxelor pentru depozitare in complex sunt cuprinse intre 2500-3500 euro.

Locație

Despre zona "Lujerului"

păreri exprimate de 122 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

6.6

Sănătate 6.9

Siguranță 7.7

Calitate aer 5.7

Curățenie 6.6

Zone verzi 6.1

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.0

Cultură 6.5

Educație 7.5

Sport 7.2

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.7

Nivel de trai 7.1

Magazine 8.5

Localuri 7.5

Parcări 4.3

Zgomot 6.3

Transport în comun

Transport în comun

8.6

Autobuz 8.7

Tramvai 8.3

Metrou 8.8

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Flavius Petrache

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare