Vânzare

2 camere | 45 m²

Apartament 2 camere I Unirii - Copusu I De vanzare

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

83.000 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 45 m²

Compartimentare Semidecomandat

Confort 1

Etaj 7

An finalizare construcție 1963

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Parțial

Comision cumpărător 3%

Posibilitate parcare Da

Ultimul etaj Da

Nu include TVA Nu

Numărul de locuri de parcare 0

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

REA1019432 SVN Romania va propune spre vanzare un apartament de 2 camere situat pe strada Coposu in zona Unirii.

Apartamentul are o compartimentare de tip semidecomandat, iar acesta este situat la etajul 7 din 7, fiind compus dintr-un living, un dormitor, o baie, o camera pentru depozitare si acces la terasa comuna a blocului.

Zona in care este situat imobilui este una foarte ofertanta, ca urmare acesta dispune in proximitatea sa de multiple magazine de uz alimentar si statii pentru mijloacele de transport in comun, precum statii de STB si statia de Metrou PIATA UNIRII, aflata la o distanta de doar 5 minute de mers pietonal. De asemenea, vis-a vi de bloc regasim Parcul Mantuleasca.

Blocul este reabilitat termic, dispune de incalzire proprie cu centrala pe gaze de apartament.

Echipa SVN RESIDENTIALIST va sta la dispozitie cu servicii de cea mai buna calitate,  ca urmare, va stam la dispozitie pentru programarea vizionarilor sau pentru orice fel de informatii. Unirii, o zonДѓ plinДѓ de facilitДѓИ›i

SituatДѓ Г®n centrul capitalei, zona Unirii este traversatДѓ de unul dintre cele mai mari И™i mai tranzitate bulevarde omonime, care are o lungime de 3 kilometri. Din punct de vedere administrativ, zona Unirii face parte din douДѓ sectoare distincte, 3 И™i 5 И™i este concentratДѓ Г®n jurul bulevardului cu acelaИ™i nume, Г®ntinzГўndu-se de la Dealul Arsenalului pГўnДѓ la PiaИ›a Alba Iulia. 

Zona Unirii gДѓzduieИ™te una dintre cele mai mari clДѓdiri din lume, Palatul Parlamentului, o construcИ›ie renumitДѓ pentru arhitectura realizatДѓ Г®n stil brГўncovenesc.

De asemenea, un alt punct de interes din zona Unirii este Centrul Istoric al BucureИ™tiului, cunoscut И™i el pentru clДѓdirile construite Г®n stil neoclasic И™i neobaroc. Aici regДѓsim unul dintre cele mai apreciate obiective turistice, Hanul lui Manuc, prima curte domneascДѓ din BucureИ™ti, Curtea Veche, biserica Stavropoleos. 

Apartamente И™i ansambluri rezidenИ›iale Г®n zona Unirii

Pe lГўngДѓ atracИ›ii И™i obiective turistice, zona Unirii deИ›ine atГўt structuri imobiliare vechi, cu suprafeИ›e generoase И™i compartimentДѓri eficiente, precum И™i ansambluri rezidenИ›iale moderne finisaje moderne;

De asemenea, zona Unirii este bine reprezentatДѓ Г®n ceea ce priveИ™te И™colile, grДѓdiniИ›ele, accesul rapid la mijloacele de transport Г®n comun,cafenele, teatre И™i centre comerciale mari precum Unirea Shopping Center. Zona Unirii reprezintДѓ alegerea perfectДѓ pentru investiИ›ii imobiliare pentru familii sau persoane cu un stil de viaИ›Дѓ dinamic.

Locație

Despre zona "Unirii"

păreri exprimate de 76 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

6.7

Sănătate 7.3

Siguranță 7.9

Calitate aer 5.4

Curățenie 6.5

Zone verzi 6.6

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.2

Cultură 7.3

Educație 7.1

Sport 7.1

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

7.3

Nivel de trai 7.4

Magazine 7.8

Localuri 8.6

Parcări 6.0

Zgomot 6.4

Transport în comun

Transport în comun

8.4

Autobuz 8.5

Tramvai 8.2

Metrou 8.4

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Darius Setareh

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare