Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 2 camere, Razboieni

Apartament 2 camere Liceul Odobescu 49mp

52.500 eur
ID 3640958
Apartamente | 46 m² | 2 camere
Pitesti, Arges / Razboieni
Zona Razboieni
Număr camere 2
Suprafața utilă 46 m²
Compartimentare Semidecomandat
Confort 1
Etaj 6
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 10
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Complet
Nr. locuri parcare 1

Blitz iti propune să explorezi un apartament care combină confortul cu funcționalitatea, situat în proximitatea Liceului Odobescu. Cu o suprafață de 49mp, acest loc este exact ceea ce cauți.

Ce trebuie să știi:

Locație Practică: Amplasat în apropierea Liceului Odobescu, acest apartament îți oferă acces rapid la toate facilitățile și serviciile din zonă.

Design Funcțional: Cu 2 camere semidecomandate și o baie, acest apartament este perfect pentru a-ți începe o nouă aventură în confort.

Confort și Utilități: Beneficiază de confortul oferit de centrala proprie și de aerul condiționat, garantându-ți o temperatură plăcută în orice moment al anului.

Loc de Parcare Inclus: Nu mai pierde timpul căutând loc de parcare! Apartamentul include și un loc de parcare, astfel că te poți bucura de confort și comoditate.

Balcon și Izolare Externă: Savurează momente de relaxare pe balconul tău și bucură-te de izolarea externă, care îți asigură intimitate și liniște.

Un Spațiu Primitor:

Bloc Cald și Confortabil: Situat la un etaj intermediar, acest apartament te va încânta cu o atmosferă plăcută și caldă, într-un bloc bine izolat.

Suntem echipa Blitz, mereu aici pentru a te ajuta să găsești locuința perfectă pentru tine. Hai să vedem împreună dacă acest apartament se potrivește nevoilor tale!
Cod ofertă / ID BLITZ: P101139
Id intern: P101139

  • Staţii de tren Distanţă
  • Pitești Nord 3.7 kilometri
  • Bradu de Sus 4.0 kilometri
  • Ștefănești Argeș 4.2 kilometri
  • Gropeni 4.7 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici