Vânzare

2 camere | 55 m²

Apartament 2 camere Lux-Bragadiru Mc Donalds

Bucuresti-Ilfov / Bragadiru

64.000 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 55 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj 6

An finalizare construcție 2024

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Nouă

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Nemobilat

Comision cumpărător 0%

Posibilitate parcare Da

Preț negociabil Da

Ansamblu Rezidențial Da

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

DISCOUNT LA PLATA CASH!

Va prezentam spre vanzare un apartament cu 2 camere, ce face parte dintr-un proiect imobiliar amplasat excelent in zona Bragadiru Stradal Sos. Alexandriei

Apartamentul se vinde complet finisat, dispune de o compartimentare decomandata si este disponibil pentru predare rapida.

Proprietatea are o suprafata utila de 55 mp (in care este inclus un balcon de 5 mp) si este disponibila la etajul 6 al imobilului.

Imobilul beneficiaza de finisaje de exceptie aplicate pe partile comune  si dispune de lift performant cu capacitatea de 4 persoane.

Apartamentul este dotat cu finisaje si obiecte sanitare de calitate superioara de la branduri renumite din domeniu si dispune de centrala termica in condensare de 24 Kw cu sistem performant de incalzire.
Zona beneficiaza de strazi asfaltate si iluminate nocturn, trotuare ample, iar accesul catre imobil se desfasoara in conditii civilizate si de deplina siguranta.

In imediata apropiere a imobilului (aproximativ 200 m) se afla statia STB (liniile 484 -424-421- 484B-481  ) care face legatura directa cu Cartierele Ghencea, Dr.Taberei si Rahova. Distanta pana in zona centrala a Capitalei se poate parcurge in aproximativ 20 minute cu autoturismul personal.

Aceasta proprietate poate fi achizitionata prin intermediul oricarui tip de credit bancar sau plata in numerar.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Isabela

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare