Închiriere

2 camere | 50 m²

2 camere, Marmura Residence, Bucurestii Noi, Parcare Subtera

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

650 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 50 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj 10

An finalizare construcție 2022

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 10

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 50%

Numărul de locuri de parcare 1

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Companie

Apartament complet mobilat si utilat. Beneficiaza de 1 loc de parcare in subteran !

Va prezint spre inchiriere un aparament cu 2 camere situat in Ansamblul Marmura Residence din Bucurestii Noi, la doar 20 m de statia de Metrou Jiului.  Ansamblul a fost finalizat in anul 2022 si cuprinde 5 cladiri cu inaltimi diferite si arhitectura personalizata. Ansamblul beneficiaza de spatii verzi ( Central Plaza), zone de relaxare si recreere ( Terase pe acoperis, Community Center pentru rezidenti). 
Zona ofera acces catre mijloacele de transport in comun, metrou, supermarket-uri ( Penny la 20m, Kaufland la 100m), Parcuri, zone comerciale etc. 

Apartamentul este situat la etajul 10/10, este foarte luminos si are priveliste panoramica neobturata. Apartamentul are o suprafata totala de 61 mp, din care 50 mp sunt utili. Apartamentul este compus din living cu zona de luat masa, bucatarie cu acces spre balcon ( 10 mp), 1 dormitor, 1 baie si un mic hol. 

Toate finisajele de interior  sunt premium: tamplarie pvc cu tehnologii avansate ( 6 camere, izolare foarte buna), usa metalica antiefractie cu inchidere in 11 puncte, parchet din lemn triplustratificat, usi interioare cu structura lemn, placi gresie si faianta Marca Marazzi.

Amenajarea apartamentului este moderna, este complet mobilat, utilat si decorat in cel mai mic detaliu. Bucataria este complet echipata cu toate electrocasnicele necesare ( masina de spalat vase, frigider, masina de spalat rufe, plita inductie, cuptor, hota, espresor de cafea) si vesela. 
Livingul este amenajat modern, avand o zona de relaxare cu TV  si o zona de luat masa. Dormitorul este mobilat complet cu pat matrimonial, dressing spatios. Baia este amenajata cu cabina de dus  tip walk in si obiecte sanitare moderne si dispune inclusiv de prosoape, halat de baie, papuci. 

Pentru incalzire, fiecare cladire beneficiaza de sistem centralizat (centrala termica proprie a cladirii)  iar pentru racire este montat 1 aparat de aer conditionat in apartament. 

Apartamentul este liber si disponibil imediat pentru inchiriere. Se inchiriaza pe perioade de minim 12 luni cu contract inregistrat la ANAF. 

Id intern: MA16038

Locație

Despre zona "Bucurestii Noi"

păreri exprimate de 282 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.2

Sănătate 6.5

Siguranță 7.8

Calitate aer 6.8

Curățenie 7.2

Zone verzi 7.9

Cultură și Educație

Cultură și Educație

6.4

Cultură 5.3

Educație 7.5

Sport 6.4

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.6

Nivel de trai 7.1

Magazine 7.6

Localuri 5.2

Parcări 5.8

Zgomot 7.4

Transport în comun

Transport în comun

7.4

Autobuz 7.6

Tramvai 6.8

Metrou 7.8

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Mihaela Anton

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare