Închiriere

2 camere | 55 m²

Apartament cu 2 camere, mobilat modern, parcare, boxa, Mihai

Cluj / Cluj-Napoca

650 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 55 m²

Compartimentare Semidecomandat

Confort 1

Etaj 4

An finalizare construcție 2021

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 5

Număr Băi 1

Comision cumpărător 50%

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Companie

Apartament de doua camera cu parcare subterana si boxa, situat într-un imobil cochet, recent construit, poziționat în zona centrala a orașului, in apropiere de Piata Mihai Viteazu.

INAD IMOBILIARE vă propune spre inchiriere acest apartament de doua camere, poziționat la etajul 4 al unui imobil nou construit, dispus pe 5 etaje, situat în zona Centrala a orașului, oferind acces extrem de facil spre mijloacele de transport în comun, restaurante, cafenele și multe alte puncte de interes în apropiere.
Apartamentul se desfășoară pe o suprafață utilă de 55 mp, este complet finisat, mobilat și utilat modern,  confortul termic este oferit de centrala termică de bloc incalzirea fiind prin pardoseala, detine aparta de aer conditioant in ambele camere.
Apartamentul este compartimentat astfel; living cu bucatarie, dormitor, baie,  balcon, se inchireaza complet mobilata si utilata cu electrocasnice de calitate; masina de spalat vase, cuptor microunde, plita electrica, cuptor electric, hota, frigider, masina de spalat rufe, TV smart.
Disponibil din 01.10.2024 dar se poate viziona!
Pentru mai multe detalii, vă invităm să programați o vizionare pentru a vă convinge de frumusețea și potențialul acestei locuințe!
Id intern: P132661

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Inad Imobiliare

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare