Vânzare

3 camere | 80 m²

Apartament 2 camere Oradea

Bihor / Oradea

224.000 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 80 m²

Compartimentare Semidecomandat

Confort Lux

Etaj 3

An finalizare construcție 1901

Tip imobil Casă / Vilă

Stare proprietate Nouă

Niveluri imobil 12+

Număr Băi 3+

Mobilat și Utilat Nemobilat

Posibilitate parcare Nu

Preț negociabil Da

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Agenția imobiliară Karimob, vă propune spre achiziție cu comision 0% ,la cumpărător un apartament de 3 camere ultracentral, situat intr-un imobil clasat ca monument de arhitectura urbana.
Apartamentul măsoară o suprafață utilă de 70 mp, cu o inaltime a camerelor de 3.80 metri, este de tip semidecomandat, la etajul 3 si se compune dintr-un living  spatios si luminos, un dormitor, mare, o bucatarie, hol, si baie.
Proprietatea mai dispune de o camera in curtea interioara la etaj. Gazul este tras pana la usa apartamentului, in pivnita exista o microcentrala, peretii imobilului sunt izolati cu pluta, instalatia electrica este noua.
Este un apartament modern, situat strategic in proximitatea casei Darvas - La Roche , a unui parc frumos si a unui bulevard vibrant. Acest apartament este perfect pentru cei care doresc sa se bucure de acces facil la natura si la toate facilitatile urbane.
Avantajele sunt locatia excelenta la doar cativa pasi de pietonala, perfect pentru plimbari relaxante si activitati in aer liber.
Un alt avantaj este accesul rapid la bulevardul principal unde gasesti restaurante, cafenele si mijloace de transport in comun, plus scoali si gradinite.
Confortul, accesul la natura si proximitatea fata de toate punctele de interes fac din aceasta locuinta o alegere excelenta.
Pentru mai multe detalii si programari, te rugam sa ne contactezi la numarul de telefon 0739056859 sau mesaj pe email [email protected]

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului SIMONA MARIA

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare