Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 2 camere, Alfa, comision 0%

Apartament 2 camere, parter, zona Alfa

69.500 eur
ID 3576902
Apartamente | 57 m² | 2 camere
Arad, Arad / Alfa
Zona Alfa
Număr camere 2
Suprafața utilă 57 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj parter
An finalizare construcție 2007
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Parțial
Comision cumpărător 0%

Golden Real Estate vă propune spre vânzare un apartament cu 2 camere decomandat situat la parterul inalt al unui bloc nou, construit in anul 2007. 

Având o suprafață construită de 80,41 mp dispune de o suprafață utilă de 57mp și o compartimentare după cum urmează: holul generos de la intrare ne conduce în partea dreaptă spre dormitorul proprietății, care este prevăzut cu un dressing.

In fața intrării, regăsim baia proprietății care este dotată cu cadă și mobilier specific. Bucătăria este open space cu holul de la intrare precum și cu camera de zi, oferind astfel un spațiu generos, luminos și primitor. 

Proprietatea se vinde parțial mobilată, după cum se vede în imaginile atașate. Dispune de ușă metalică la intrare, geamuri termopan calitativ, dotate cu site de protecție pentru insecte precum și cu rolete. 

Blocul, fiind construit în anul 2007, dispune de: lift, spațiu tehnic, centrală termică, culoar de evacuare, rampă pentru persoanele cu handicap, parcare în curte și adăpost ALA. 

Proprietatea este situată ideal la o distanță de câteva minute de supermarket-uri: Penny,Profi, farmacii, stația de tramvai. Aproape de centrul orașului precum și de aeroport, oferind totodată și o conexiune rapidă spre autostradă. Are de asemenea acces facil și spre zonele cu spații verzi ale orașului destinate relaxării. 

Preț: 69.500 euro, negociabil.

Agent Golden Real Estate.


Id intern: P11567

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici