Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anunțuri similare
Închiriere Apartament 2 camere, Dacia

Apartament 2 camere , Targu Mures ,poli2 , etaj 1

350 eur
ID 3648500
Apartamente | 58 m² | 2 camere
Targu Mures, Mures / Dacia
Zona Dacia
Număr camere 2
Suprafața utilă 58 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 1
An finalizare construcție 1986
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 4
Număr Băi 1

EASY470

Contact 0750400683- Dragos
Easy Imobiliare va prezinta o oportunitate unica de inchiriere a unui apartament cu 2 camere situat pe strada Narciselor , cu o suprafata utila de 58 mp si situat la etajul 1 din 4 cu o priveliste minunata , apartament de 3 camere trasformat in 2 ,acest apartament ofera tot confortul de care aveti nevoie.

Cu un design bine gandit, apartamentul dispune de 2 dormitorare , 1 bucatarie, 1 balcon(inchis cu termopan ) si 1 baie .

Apartamentul vine complect mobilat si utilat masina de spalat , frigider , aragaz , hota etc

Cu TV, internet, cablu si toate utilitatile functionale, acest apartament este gata sa devina noul dvs. camin. Contactati-ne pentru a solicita videoul de prezentare prin intermediul WhatsApp-ului si pentru a programa o vizionare in doar 30 de minute de la apelul dvs.

Pretul inchirierii este de 350 euro, cu 1 luna garantie iar comisionul este de 50% din valoarea primei chirii, platibil o singura data la semnarea contractului.

Cu o locatie excelenta, in apropierea mijloacelor de transport, magazinelor, scolilor, pietei, parcului, bancilor si farmaciilor, acest apartament ofera tot ceea ce aveti nevoie pentru o viata moderna si confortabila.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici