Închiriere

2 camere | 57 m²

Apartament 2 camere , zona centrala ,totul nou ,prima , loc

Mures / Targu Mures

600 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 57 m²

Compartimentare Semidecomandat

Confort 1

Etaj 3

An finalizare construcție 2024

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 4

Număr Băi 1

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 1

Consum total de energie primară 0

Indicele de emisii echivalent CO2 0

Consum total din surse regenerabile 0

Nu include TVA Nu

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Companie

EASY561

Contact: 0750400683 - Dragos
Easy Imobiliare va prezinta o oportunitate unica de inchiriere a unui apartament cu 2 camere situat in zona centrala, intr-un bloc nou, cu o suprafata utila de 57 mp si situat la etajul 3 din 4. Cu o priveliste minunata, acest apartament ofera tot confortul si linistea de care aveti nevoie.

Beneficiati gratuit de un loc de parcare subteran.

Cu un design bine gandit, apartamentul dispune de 1 living open space cu bucatarie, 1 dormitor, 1 balcon si 1 baie. Apartamentul vine complet mobilat si utilat, totul nou.

Bucataria este complet utilata: frigider incorporat, plita si cuptor electrice, hota, cuptor cu microunde, masina de spalat rufe cu functie de uscare etc.

Cu TV, internet, cablu si toate utilitatile functionale, acest apartament este gata sa devina noul dvs. camin. Contactati-ne pentru a solicita videoul de prezentare prin intermediul WhatsApp-ului si pentru a programa o vizionare in doar 30 de minute de la apelul dvs.

Pretul inchirierii este de 600 euro, cu 1 luna garantie, iar comisionul este de 50% din valoarea primei chirii, platibil o singura data la semnarea contractului.

Cu o locatie excelenta, in apropierea mijloacelor de transport, magazinelor, scolilor, pietei, parcului, bancilor si farmaciilor, acest apartament ofera tot ceea ce aveti nevoie pentru o viata moderna si confortabila.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Dragos Suteu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare