Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 3 camere, Rahova, comision 0%

Apartament 3 camere 70 MP | Zona Calea Rahovei | Etaj 5/8 |

85.000 eur
ID 3536372
Apartamente | 70 m² | 3 camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Rahova
Zona Rahova
Număr camere 3
Suprafața utilă 70 m²
Compartimentare Semidecomandat
Confort 1
Etaj 5
An finalizare construcție 1985
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 8
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Parțial
Comision cumpărător 0%

Carmen Zogoreanu^Global Home Romania^ Real Estate Agency:
Reprezentare Exclusiva!!!
Comision 0% !!!

La 3 minute distanta pietonala de Calea Rahovei pe Strada Caportal Ilina, apartament de 3 camere, cu o suprafata de 70 MP, situat la etajul 5 al unui imobil cu regim de inaltime P+ 8 construit in anul 1985.
Apartamentul este eficient compartimentat, tip semidecomandat, spatii generoase, luminoare, suprafata utila 67 mp+ balcon, in total 70 mp.

Compus din living, doua dormitoare, trei holuri, doua grupuri sanitare, spatiu depozitare, bucatarie si balcon.
Dotat cu geamuri termopan, usa metalica, gresie, faianta, parchet lemn masiv si aer conditionat. Proprietatea se prezinta exact ca in fotografii, fara amenajari moderne, dar este curata si locuibila. Noul proprietar are posibilitatea modernizarii dupa propriile preferinte.

Vecini civilizati, scara de bloc curata.
Situatie juridica clara, acte pregatite pt vanzare.

Beneficiaza de toate avantajele zonei, acces rapid in toate zonele de interes, multiple mijloace de transport in comun, Piata Rahova, supermarket-uri, scoli, gradinite, liceu, toate la doar cateva minute distanta de mers pe jos.

Aceasta oferta va este prezentata de Agentia Global Home Romania, pentru detalii/ vizionare va rog contactati-ma.________________________________________________________________

Global Home Romania, este o firmă în schimbare de jocuri pe piață imobiliară din România ce se afla intr-o expansiune rapidă. Modelul hibrid între tehnologie și interacțiune umană alături de colaboratorii firmei, inspiră constant încredere. Având o abordare de marketing profesională și îndrăzneță a ridicat atenția asupra modului în care oamenii se gândesc la imobiliare.

Global Home Romania continuă să se dezvolte cu succes în domeniul imobiliar, reușind să adune constant parteneri și colaboratori de încredere. Cu sediul în București, Global Home Romania, a apărut ca o firmă de încredere imobiliară ce își propune constant să livreze servicii de calitate. S-a lansat ca un strălucitor ambasador al Bucureștiului și continuă să reprezinte cu succes diverse proprietăți din capitala României în colaborare cu cei mai sofisticați cumpărători și investitori.


Id intern: P5414

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici