Vânzare

3 camere | 100 m²

Apartament 3 camere 100 mpu mobilat utilat garaj Cetate Alba

Alba / Alba Iulia

129.999 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 100 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj 2

An finalizare construcție 2008

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 3

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 2%

Numărul de locuri de parcare 1

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Iti doresti sa locuiesti intr-o zona linistita unde sa te poti relaxa dupa o zi de munca intr-un apartament spatios si primitor?
Atunci, acest apartament cu 3 camere decomandate din zona Cetate, Alba Iulia poate fi ceea ce cauti!

Situat la etajul 2 al unui imobil cu regim de inaltime D+P+3E, construit in anul 2008 si renovat in anul 2023 acesta beneficiaza de o suprafata construita de 140 mp, suprafata utila de 100 mp si 2 terase cu o panorama deosebita de 10 mp fiecare.
Apartament este alcatuit din: 1 living generos si spatios, 2 dormitoare din care 1 matrimonial cu baie proprie dotata cu cada cu hidromasaj si geam de aerisire, 1 bucatarie cu debara, 1 baie cu walk in shower si 2 terase.

Imobilul face parte dintr-o cladire de tip bloc construit cu materiale de calitate, cum ar fii caramida porotherm care este cunoscuta pentru faptul ca izoleaza intr-un mod foarte calitativ peretii exteriori, iar pe langa asta acest bloc este izolat termic cu izolatie specifica.
Ca imbunatatiri, apartamentul beneficiaza de centrala termica proprie, calorifere, aparat de aer conditionat, cada cu hidromasaj, gresie, faianta, parchet, ferestre cu geam termopan si tamplarie PVC, usi celulare la interior, usa de metal la intrare.

Apartamentul se vinde complet mobilat si utilat.
Incalzirea apartamentului se realizeaza prin centrala termica si calorifere in toata locuinta, iar in baia principala se regaseste si incalzire in pardoseala pentru un comfort sporit.
Contorizarea apartamentului se realizeaza prin: apometre, contor curent electric si contor gaz.
Proprietatea dispune de un garaj auto privat de 25 mp si de 1 loc de parcare privat, accesul facandu-se cu bariera si telecomanda.

Strada este asfaltata si dispune de iluminat public si parcari iar in zona traficul auto este redus, astfel incat copiii se vor putea juca in liniste, iar adulti se vor putea plimba fara a avea griji.
In apropierea apartamentului se afla multe puncte de interes public cum ar fi statiile de autobuz si de taxi, scoli, gradinite, magazine alimentare, banci, piata agro alimentara, spitalul judetean Alba Iulia, spati comerciale.
 
Pret: 129.999€
Cod ofertă / ID: P20574
Sună-ne acum la 0369.822.820 și află detalii despre această proprietate de vanzare din Alba Iulia, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine.


Informatii speciale:
1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață.
2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine!
Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată.
3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.820 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele.

Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.
Id intern: P20574

Locație

Despre zona "Cetate"

păreri exprimate de 379 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.3

Sănătate 7.4

Siguranță 7.7

Calitate aer 6.9

Curățenie 7.3

Zone verzi 7.4

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.4

Cultură 6.9

Educație 7.8

Sport 7.5

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

7.1

Nivel de trai 6.9

Magazine 7.8

Localuri 7.7

Parcări 6.0

Zgomot 7.0

Transport în comun

Transport în comun

7.9

Autobuz 7.9

Tramvai 0.0

Metrou 0.0

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Razvan Luca

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare