Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 3 camere, Central, comision 0%

Apartament 3 camere, 126 mp, tip Penthouse, scara interioara

109.900 eur
ID 3578048
Apartamente | 126 m² | 3 camere
Valea Lupului, Iasi / Central
Zona Central
Număr camere 3
Suprafața utilă 126 m²
Compartimentare Decomandat
Confort lux
Etaj 3
An finalizare construcție 2023
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 4
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Nemobilat
Comision cumpărător 0%
Clasă energetică B
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1

Evo Imobiliare Iasi va propune spre vanzare in Iasi, un apartament cu 3 camere tip penthouse, semidecomandat, 126 mp total, situat in cartierul Popas Pacurari la 700 m in spatele reprezentantei Casa Auto Valea Lupului, intr-un bloc nou, regim redus de inlatime, D P 3E POD, structura pe cadre de beton si pereti din caramida, constructie in anul 2021, INTABULAT, situat in cartier rezidential ce insumeaza 4 blocuri, curte privata, acces securizat, spatii comerciale, loc de joaca pentru copii, parcare privata.

Apartamentul propus spre vanzare este orientat spre VEST, are o compartimentare functionala, moderna si deosebita, dispus pe 2 niveluri, la primul nivel se gasesc, bucatarie inchisa, cu balcon propriu si acces catre terasa, hol mare, baie cu geam, camera de zi cu acces spre terasa, dormitor cu acces catre balconul inchis, terasa in suprafata de cca 15 mp, 2 balcoane inchise (unul cu acces din camera de zi si dormitor si unul cu acces din bucatarie, scara interioara spre cel de al doilea dormitor, cu spatiu pentru dressing si baie cu geam, in suprafata de cca. 40 mp. Apartamentul este amenajat la cheie, dotat cu usa metalica la intrare, centrala termica proprie, AC, tamplarie exterioara din PVC TRIPAN, usi MDF la interior, gresie, faianta, parchet, baie echipata complet, termosistem cu polistiren de 100 mm la exterior, racordat la toate utilitatile, contorizare individuala.

Imobilul este situat in apropiere de Supermarket, magazin alimentar in curtea complexului, statie CTP IASI la 700 m, parc, scoli, gradinita, farmacie, supermarket.

Pretul este de 109.900 euro, tva 9% inclus, se accepta si plata cu RATE DIRECT LA DEZVOLTATOR pe maxim 3 ani, cu un avans de minim 50% la antecontract!
IMOBILUL ESTE RECEPTIONAT SI INTABULAT, MUTARE IMEDIATA!

FOTOGRAFII SI VIDEO REALE, REALIZATE IN APARTAMENTUL PROPUS SPRE VANZARE!

LOC DE PARCARE SUPRATERAN INCLUS IN PRET!

COMISION 0%, PENTRU CUMPARATOR!

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici