Închiriere

3 camere | 66 m²

Apartament 3 camere 2 bai renovat 2024 de inchiriat zona Cen

Sibiu / Sibiu

800 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 66 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj 3

An finalizare construcție 1982

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 4

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 50%

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Companie

Apartament de inchiriat 66 mpu si este situat la etajul intermediar 3 din 4 in zona Centrala.
Acesta este decomandat, la prima inchiriere dupa renovarea din 2024 si compus din 3 camere, o bucatarie, 2 bai, hol si balcon.
Una din cele trei camere este livingul, spatios modelat si utilat modern. In living este o canapea, masuta de cafea, fotolii, dulapuri pentru depozitare, TV si un aparat de aer conditonat.
Living-ul este bine luminat si din living se face accesul in balcon unde este o priveliste linistitoare catre oras. Balconul dispune de o masuta, cu 2 scaune de lemn pentru recreere.
In apartament mai este dormitorul principal cu pat matrimonial, mobilat si utilat modern. Care dispune de un dulap spatios pentru depozitarea garderobei si o plasma TV pentru o seara de filme confortabila. Geamurile din dormitor ofera o luminozitate buna pe parcursul zilei si o priveliste asupra orasului, iar pe timpul noptii se pot trage draperiile pentru un plus de intimitate.
Cea de a treia camera este un dormitor mai mic, care momentan este lasat partial mobilat, pentru a fi adaptat nevoilor dumneavoastra. Asemanator dormitorului principal, poate deveni o camera de dormit si odihna sau daca este nevoie poate fi mobilat ca birou.
Bucataria este mobilata si utilata complet avand in dotare plita si cuptor electric, hota, combina frigorifica, masina de spalat vase, cuptor cu microunde, espressor de cafea profesional si ustensile de bucatarie. Dulapurile sunt spatioase pentru depozitare.
Cu acest design modern si dotarile sale, aceasta bucatarie spatioasa este un loc ideal pentru a savura o masa calda si delicioasa.
Apartamentul are 2 bai finisate modern dotate cu dulapior de depozitare pentru produsele de igiena si ingrijire personala, cada de baie, toaleta si chiuveta.
Apartamentul mai dispune si de o debara pentru un spatiu aditional de depozitare.

In apropierea apartamentului sunt spatii comerciale, restaurante, cafenele, farmacii, scoli, transport in comun si banci. Cu o astfel de pozitionare buna, de la apartament se poate ajunge la centrul istoric din Sibiu in cca. 7 minute de mers pe jos. Iar pentru deplasari mai lungi spre zone mai indepartate ale orasului, transportul comun cu statie la un bloc distanta, ofera si aceasta accesibilitate.
 
Pret: 800€
Cod ofertă / ID: P20709
Sună-ne acum la 0369.822.820 și află detalii despre această proprietate de inchiriat din Sibiu, dar și despre alte proprietăți potrivite pentru tine.


Informatii speciale:
1. Descarcă aplicația pe mobilul tau "TABOO Imobiliare" din Apple Store, Google Play sau Huawei AppGallery pentru a afla instantaneu noile proprietăți care intră pe piață.
2. Dacă ai o proprietate pe care vrei să o vinzi sau să o închiriezi, suntem aici pentru tine!
Contactează-ne pentru o evaluare gratuită fără obligații și vei descoperi avantajele de a lucra cu o echipă dedicată și experimentată.
3. Dacă vrei sa incepi o cariera de agent imobiliar, suna la 0369.822.820 si programeaza o intalnire pentru a afla toate beneficiile si avantajele.

Intră pe TABOO.ro și descoperă cele mai recente oferte, actualizate zilnic.
Id intern: P20709

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Andreea Timofte

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare