Vânzări
Închirieri
Vânzare Apartament 3 camere, Calea Urseni

Apartament 3 camere, 69.55 mp, Calea Urseni ,

95.000 eur
ID 3640320
Apartamente | 69 m² | 3 camere
Timisoara, Timis / Calea Urseni
Număr camere 3
Suprafața utilă 69 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 3
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 3
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Complet
Nr. locuri parcare 1

Blitz iti propune spre achizitie o proprietate situată în inima unei zone în plină expansiune. Acest apartament modern se află la etajul 3/3 al unui bloc nou, oferindu-ți intimitate și liniște, fără a renunța la accesibilitatea și dinamismul orașului.

Cu două dormitoare spațioase, fiecare inundat de lumină naturală, te vei bucura de răsărituri și apusuri care îți încântă sufletul în fiecare zi. Fiecare spațiu este inteligent compartimentat, oferindu-ți multiple opțiuni de depozitare pentru a păstra ordinea și armonia în locuința ta.

Livingul semideschis te întâmpină cu caldura sa primitoare, fiind locul ideal pentru momente de relaxare sau întâlniri cu prietenii. Bucătăria închisă îți permite să gătești cele mai delicioase mâncăruri fără a te îngrijora că mirosul se va răspândi în restul apartamentului.

Apartamentul beneficiază de două balcoane deschise, unde poți savura o cafea în aer liber sau poți admira priveliștea împrejurimilor în fiecare dimineață sau seară.

Baia spațioasă, dotată cu un geam, îți oferă intimitate și lumină naturală în timp ce te relaxezi în fiecare zi. Apartamentul este vândut complet mobilat și utilat, iar prețul este flexibil, putând fi ajustat în funcție de preferințele tale și de elementele pe care alegi să le păstrezi în locuință.

Pe lângă toate acestea, te vei bucura de avantajele unei zone bine conectate la infrastructura orașului, cu vecini tineri și prietenoși care îți vor completa perfect stilul de viață activ și dinamic.

Așadar, suntem nerăbdători să te întâmpinăm în noul tău cămin, unde locul de parcare este o preocupare a trecutului și fiecare zi aduce cu sine o nouă poveste de trăit. Pentru o vizionare sau mai multe detalii, nu ezita să ne contactezi și să facem din acest apartament locul tău de vis!
Cod ofertă / ID BLITZ: P99616
Id intern: P99616

Solicită vizionarea proprietății

Apartament 3 camere, 69.55 mp, Calea Urseni ,

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Sâmbătă
04 Mai
Duminică
05 Mai
Luni
06 Mai
Marți
07 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Apartament 3 camere, 69.55 mp, Calea Urseni ,
BLITZ Romania Consultant imobiliar BLITZ
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3640320
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici