Vânzare

3 camere | 85 m²

Apartament 3 camere Avangarden 1

Brasov / Brasov

174.500 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 85 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj 1

An finalizare construcție 2008

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 4

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Complet

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 1

Preț negociabil Nu

Nu include TVA Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Bună, sunt Daniela Erdos consultant imobiliar la RE/MAX Central Brașov, și așa cum v-am obișnuit, va prezint o proprietate în Exclusivitate, situata în Complexul Avangarden 1. Blocul este foarte diferit ca și construcție, calitate și infrastructură față de celelalte clădiri din Avangarden fiind, poate, unul din blocurile cele mai căutate din zona.

Deși a fost construit de același dezvoltator, faptul că blocurile au o înălțime mai mică, oferind mai multă intimitate, că locurile verzi și parcurile care înconjoară acest complex sunt mai aerisite și cu multă verdeață, face că acest Complex Avangarden 1 să fie foarte râvnit de viitorii proprietari.

Azi va atrag atenția cu vânzarea unui apartament compus din 3 camere, situat la nivelul 1, poziționat pe Sud, deci foarte luminos și așa cum veți vedea din imaginile postate, foarte elegant și frumos.
Apartamentul are o structura decomandată, la intrare regăsim un hol spațios, o camera de depozitare, apoi se continuă cu bucătăria open-space, livingul,  două dormitoare plus 2 băi una cu cadă, altă cu cabina de dus si balcon.


Livingul acestui apartament îți oferă o stare de "acasă" având o o deschidere spre un balcon mare unde îți poți petrece diminețile sau serile admirând peisajul muntos emblematic Orașului Brașov.


Cele două dormitoare dintre care unul matrimonial și cel care în prezent este mobilat și utilat având că destinație camera pentru copil, sunt la fel de spațioase și utilate complet.

Inima casei, bucătăria cum îmi place mie să spun, fiind locul unde familia își petrece cel mai mult timp este mobilată și utilată cu toată aparatură necesară.
Apartamentul este mobilat si utilat, astfel încât noul proprietar nu va trebui să investească suplimentar în achiziționarea de mobilier sau echipamente.
Completează oferta faptul că la doi pași de bloc avem parc, loc de joacă, magazine, terase, restaurant, farmacii, stație RATBv, și o apropiere de Centrul Istoric al Brașovului.
Accesul facil către diverse zone din oraș și zona liniștită în care este amplasat apartamentul contribuie la confortul și calitatea vieții viitorilor proprietari.
Printre avantajele acestui apartament se numără și locul de parcare inclus în preț, precum și o boxă la demisol.
Este un apartament frumos, spațios, foarte luminos și pentru toate detaliile pe care poate nu le-am enumerat în această postare, va aștept la o vizionare unde veți descoperi singuri ceea ce eu am încercat să va descriu în cîteva cuvinte.
Pozele și filmarea 3D va va aduce mai aproape de decizia dumneavostră dacă sunteți în căutare de apartament în această locație.

Locație

Despre zona "Bartolomeu"

păreri exprimate de 301 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.0

Sănătate 6.6

Siguranță 7.3

Calitate aer 7.0

Curățenie 7.2

Zone verzi 6.8

Cultură și Educație

Cultură și Educație

6.3

Cultură 5.9

Educație 7.2

Sport 6.0

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.8

Nivel de trai 6.9

Magazine 7.3

Localuri 6.4

Parcări 6.5

Zgomot 7.1

Transport în comun

Transport în comun

7.5

Autobuz 7.5

Tramvai 0.0

Metrou 0.0

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Daniela Marinela Erdos

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare