Vânzare

3 camere | 58 m²

Apartament 3 camere Camil Ressu - cea mai verde vedere din c

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

69.950 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 58 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj 10

An finalizare construcție 1969

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate De renovat

Niveluri imobil 10

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Nemobilat

Comision cumpărător 0%

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Intr-un apartament poti inlocui orice, poti sa zugravesti peretele cu alta culoare, sa-ti personalizezi mobilierul sau chiar sa atarni frigiderul de tavan daca asta te face sa te simti bine acasa!
Poti inlocui termopanele si poti opta pentru o usa cu senzor de amprenta, daca asta te face sa te simti in siguranta. 
In interior poti face orice... dar ce te faci cu exteriorul? Cu zona?
 Cum vrei sa darami blocul din fata care iti obtureaza vederea? 
Sau iti sapi tu linie de metrou pana la scara blocului? Plantezi un parc? 

Va propun sa cumparati intangibilul: zona linistita cu facilitati, proximitatea fata de transportul public si institutii de invatamant, avantajele traiului intr-un cartier verde, vederea senzationala si intimitate fata de vecini.

Bun venit!

Locatie: Bulevardul Camil Ressu, la 200m de intersectia cu strada Fizicienilor, la 400 de cea cu Liviu Rebreanu si 3 minute de mers pe jos pana la statia de autobuz si tramvai. Apoi, inca 450m pana la metrou Nicolae Grigorescu, ceea ce inseamna 8-10 minute de mers lejer de la scara blocului pana la metrou, cu tot cu timpul de asteptare la semafor. Sau 850m in 12 minute pana la statia de metrou Dristor, cand drumurile tale duc catre Piata Muncii / Calea Victoriei. Liniile de metrou, autobuze si tramvaie faciliteaza accesul direct catre aproape orice zona din Bucuresti. 
Pe o raza de 1,5km exista mai multe supermarketuri (2 magazine Lidl, 2 - Kaufland, Penny, Auchan si Carefour si doua piete pentru iubitorii de legume proaspete) iar pentru cumparaturi rapide exista mai multe Mega Image, La doi pasi, Profi, la distanta de maxim 300m. Ca sa ai de unde alege. De altfel, daca vorbim despre alegeri, exista optiuni si alternative pentru orice: Stay Fit Gym sau World Class, gradinite si scoli, farmacii sau florarii, plimbare in parc ori shopping activ in mall. 

Bloc: Anul de constructie dateaza 1969, reabilitat si anvelopat in 2016. Cu interfon si lift modern. Cu locatari binevoitori si implicati. 

Apartamentul: decomandat, 3 camere, o baie si doua debarale, etaj 10. Dispunere cardinală est pentru sufragerie, bucatarie si unul din dormitoare, iar cel de-al doilea dormitor este pozitionat pe Nord. Aici, bineinteles, ne adresam iubitorilor de soare si lumina, sau celor cu card de reducere la jaluzele si, va vindem cea mai verde priveliste din cartier. Pentru ca iti da o stare de bine sa stai la etajul 10 intr-o zona cu blocuri de patru etaje si pentru ca vezi pe geam direct catre parcul IOR si iti scalzi privirea intr-o mare de verdeata. Si in acelasi timp, nimeni nu se uita la tine!
Apartamentul se prezinta ca "din fabrica", productie originala. Adica fara imbunatatiri de-a lungul anilor, exceptie facand termopanele inlocuite odata cu reabilitarea blocului. 

Probabil stii deja ce cumperi, probabil esti familiarizat cu zona si stii si cat de bun este pretul. Vino doar sa vezi ce ai de renovat, iar daca ne spui la vizionare de cate ori am folosit cuvantul "verde" in text, iti dam o mana de ajutor cu debarasarea :)

Id intern: DD16032

Locație

Despre zona "Titan"

păreri exprimate de 541 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.9

Sănătate 7.7

Siguranță 8.2

Calitate aer 7.1

Curățenie 7.7

Zone verzi 8.9

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.8

Cultură 6.8

Educație 8.4

Sport 8.1

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

7.4

Nivel de trai 7.4

Magazine 8.4

Localuri 7.8

Parcări 6.3

Zgomot 7.3

Transport în comun

Transport în comun

8.1

Autobuz 8.4

Tramvai 7.6

Metrou 8.4

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Dobre Daniel

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare