Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 3 camere, Micalaca

Apartament 3 camere cu centrala proprie, zona 500 Micalaca,

57.000 eur
ID 3641268
Apartamente | 63 m² | 3 camere
Arad, Arad / Micalaca
Zona Micalaca
Număr camere 3
Suprafața utilă 63 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 4
An finalizare construcție 1970
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 4
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Parțial
Nr. locuri parcare 1

Elegance Imobiliare vă propune spre achiziție un apartament cu 3 camere în zona Micalaca din Arad, situat la etajul 4 . Acesta este partial mobilat și necesită renovare, având o suprafață construită de 78 mp și o suprafață utilă de 63 mp. Apartamentul este compartimentat total decomandat și este compus din 2 dormitoare, bucătărie, două bai, două balcone și hol. Beneficiază de o centrală termică proprie și aer conditionat pentru confortul termic al locuinței, iar proprietatea include o debara pentru depozitare suplimentară, precum și o uscătorie și un loc de parcare. Blocul dispune de sisteme de supraveghere video pentru siguranța locatarilor.

În imediata vecinătate se regăsesc zone verzi, spații de joacă pentru copii, grădinițe, școli, magazine, supermarketuri, mijloace de transport în comun, bănci și alte facilități esențiale.

Prețul de promovare al acestui imobil este de 57.000 euro, negociabil . Acest imobil poate fi achiziționat și prin programul Noua Casă sau cu Credit Ipotecar. Pentru mai multe detalii și pentru o vizionare personalizată, contactează-ne la numărul de telefon 0727.854.835

Elegance Imobiliare - partenerul tău de încredere în domeniul imobiliar!

Id intern: P112444

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici