Vânzare

3 camere | 51 m²

Apartament 3 camere de Bucurestii Noi

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

155.000 €

Specificații

Număr camere 3

Număr Băi 1

Nu include TVA Nu

Tip imobil Bloc apartamente

Etaj 2

Ultimul etaj Nu

Suprafața utilă 51 m²

Confort 1

Compartimentare Semidecomandat

An finalizare construcție 2016

Stare proprietate Bună

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 0

Ansamblu Rezidențial Nu

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 3%

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

REA1020988 SVN Residentialist va prezinta un apartament incantator cu 3 camere situat in Bucurestii Noi, in apropierea Parcului Bazilescu. Aceasta locuinta, cu o suprafata de 51 de metri patrati utili, este o oaza de confort si frumusete in inima Bucurestiului.

Caracteristici cheie ale apartamentului:

Localizare Ideala: Amplasat in imediata vecinatate a Parcului Bazilescu, acest apartament ofera acces usor la oaza verde a orasului si la tot ceea ce acesta are de oferit.

Suprafata Generoasa: Cu 3 camere spatioase si o suprafata de 51 de metri patrati, cu 2 balcoane de 6 mp fiecare, apartament ofera spatiu suficient pentru a va bucura de fiecare coltisor al sau.

Mobilat cu Gust: Decorat cu atentie si mobilat cu gust, acest apartament emana eleganta si stil, fiind gata sa va intampine intr-un decor plin de rafinament.

Aproape de Facilitati: In imediata apropiere a apartamentului se afla magazine, Metroul Bazilescu, Parcul Bazilescu, restaurante, scoli, oferindu-va acces rapid la cumparaturi si alte facilitati.

Dotari Suplimentare: Cu interfon si alte dotari moderne, acest apartament va ofera tot confortul de care aveti nevoie pentru a va simti ca acasa.

Acest apartament reprezinta o oportunitate excelenta de a trai intr-un mediu confortabil si plin de frumusete, in inima uneia dintre cele mai iubite zone din Bucuresti. Pentru mai multe informatii sau pentru a programa o vizionare, nu ezitati sa ne contactati la SVN Residentialist. Cartierul Bucure╚Щtii Noi, poten╚Ыial crescut de dezvoltare imobiliar─Г

Bucure╚Щtii Noi este situat ├оn  sectorul 1. Aceast─Г parte a capitalei a cunoscut o dezvoltare imobiliar─Г f─Гr─Г precedent, ├оn ultimii ani construindu-se un num─Гr mare de ansambluri reziden╚Ыiale. De asemenea, infrastructura a fost modernizat─Г, u╚Щur├вnd accesul transportului ├оn comun.

Zona urban─Г Bucure╚Щtii Noi este apreciat─Г ╚Щi c─Гutat─Г at├вt de dezvoltatori imobiliari, c├вt ╚Щi de investitori datorit─Г spa╚Ыiilor verzi care o ├оnconjoar─Г, Sectorul 1 fiind ├оn topul cadastrului verde din Bucure╚Щti. Recunoscute sunt cartiere precum:

тЧП Str─Гule╚Щti,
тЧП Bazilescu,
тЧП D─Гm─Гroaia,
тЧП Pajura.

Reziden╚Ыii din Bucure╚Щtii Noi se pot bucura de activit─Г╚Ыi sportive, av├вnd acces facil c─Гtre unul dintre cele mai curate ╚Щi bine amenajate parcuri din Bucure╚Щti, Parcul Bazilescu. ├Оn plus, ├оn acest parc se reg─Гse╚Щte ╚Щi Clubul Copiilor, unde cei mici pot frecventa cursuri educative ┼Яi artistice. Teatrul de var─Г este o alt─Г component─Г important─Г al Parcului Bazilescu, perfect─Г pentru divertismentul familiei sau a tinerilor.

Zona imobiliar─Г Bucure╚Щtii Noi: lini╚Щte ╚Щi siguran╚Ы─Г

Reziden╚Ыii zonei se bucur─Г de acces facil spre nordul capitalei datorit─Г infrastructurii ╚Щi arterelor principale de circula╚Ыie: Bulevardele Industriilor, Bucure╚Щtii Noi, Laminorului, ╚Шoseaua Chitilei. 

Zona urban─Г Bucure╚Щtii Noi are numeroase avantaje, dintre care amintim:

тЧП acces u╚Щor spre mijloacele de transport ├оn comun,
тЧП pia╚Ыa 16 Februarie,
тЧП parcuri,
тЧП magazine,
тЧП gr─Гdini╚Ыe.

Locație

Despre zona "Bucurestii Noi"

păreri exprimate de 282 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.2

Sănătate 6.5

Siguranță 7.8

Calitate aer 6.8

Curățenie 7.2

Zone verzi 7.9

Cultură și Educație

Cultură și Educație

6.4

Cultură 5.3

Educație 7.5

Sport 6.4

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.6

Nivel de trai 7.1

Magazine 7.6

Localuri 5.2

Parcări 5.8

Zgomot 7.4

Transport în comun

Transport în comun

7.4

Autobuz 7.6

Tramvai 6.8

Metrou 7.8

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Andreea Strete

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare