Vânzare

3 camere | 109 m²

Apartament 3 camere în centrul orașului Pecica

Arad / Pecica

50.000 €

Specificații

Preț negociabil Nu

Nu include TVA 0

Suprafața utilă 109 m²

Număr camere 3

Tip imobil Alte tipuri

Compartimentare Semidecomandat

Etaj Parter

Niveluri imobil 12+

An finalizare construcție 1935

Confort 1

Ansamblu Rezidențial Nu

Posibilitate parcare 2

Mobilat și Utilat Nemobilat

Stare proprietate De renovat

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Vă prezentăm o oportunitate unică de a transforma acest apartament spațios în locuința visurilor tale. Aflat în inima orașului Pecica, acest apartament la casă promite un stil de viață urban autentic, combinat cu posibilități nelimitate de personalizare.
Poziționat strategic, acest apartament beneficiază de o recentă renovare a fațadei,a acoperișului si inlocuirea geamurilor exterioare cu geam termopan, oferind un cadru proaspăt pentru a începe o nouă poveste. Desigur, necesită o renovare completă  a interiorului pentru a-i reda strălucirea.
Caracteristici Cheie:
•	Holul de acces în formă de L deschide drumul către cele 3 camere înalte și luminoase, oferind un potențial imens de amenajare.
•	Bucătăria și baia reprezintă zone perfecte pentru a vă pune amprenta personală și a le transforma în spații moderne și funcționale.
•	Dispune de un beci cu ferestre exterioare pentru iluminare naturală și ventilație, aducând un plus de utilitate și potențial locativ.
•	Utilități existente: curent electric, apă curentă și canalizare trase pana în beci, precum și acces la gaz chiar în fața proprietății.
De asemenea, acest apartament beneficiază de o cotă parte din teren, oferind posibilitatea de a crea un spațiu exterior privat pentru relaxare și socializare.
Perspectiva: Cu proprietatea în stadiul actual, aveți ocazia unică de a personaliza fiecare detaliu după bunul plac, transformând acest spațiu într-o oază urbană autentică. Oferind un cadru cu adevărat special în inima orașului, acest apartament reprezintă o investiție promițătoare și o șansă de a vă contura stilul de viață într-un mod extraordinar.
Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare,nu ezitați să ne contactați. Această proprietate reprezintă o pagină albă plină de posibilități!

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Iulia Dobra

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare