Vânzări
Închirieri
Vânzare Apartament 3 camere, Unirii

APARTAMENT 3 CAMERE LUX UNIRII FANTANI

290.000 eur
ID 3636800
Apartamente | 77 m² | 3 camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Unirii
Zona Unirii
Număr camere 3
Suprafața utilă 77 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 7
An finalizare construcție 1990
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil 10
Număr Băi 2
Posibilitate parcare Nu

Va prezentam spre vanzare un apartament deosebit de 3 camere, decomandat, situat pe Bulevardul Unirii, in zona Fantana Mare.

Locuinta este amplasata la etajul 7/10 ( 7 fiind insa ultimul etaj pe portiunea din bloc unde este situat apartamentul ), intr-o scara ingrijita, cu paza si supraveghere video, cu vecini civilizati, 2 lifturi noi, iar blocul este edificat in 1990.


Apartamentul dispune de o suprafata totala de 85 mp si este compus dintr-o zona de living spatiosa si 2 dormitoare, bucataria inchisa mobilata si utilata complet, o baie dotata cu boiler si cada cu hidromasaj , un grup sanitar, 2 balcoane deschise si o logie.

Proprietatea dispune de o compartimentare eficienta, exista multiple spatii de depozitare, iar datorita pozitionarii in planul secund, este ferit de zgomotul bulevardului.

Apartamentul este renovat integral, incluzand schimbarea instalatiilor electrice si sanitare si dispune de usa metalica la intrarea in apartament, gresie, faianta, parchet masiv de stejar reconditionat profesional, 2 A.C., tamplarie din PVC cu geam termopan, scafe deosebite cu lumini ambientale, 3 TV noi 4k dintre care un TV 4K OLED cu ambilight si diagonala de 140 cm, cada cu hidromasaj, boiler, masina de spalat vase, plita mixta inductie-gaz, aspirator robot, semineu electric de colt inclusiv cu aeroterma si telecomanda, rulou exterior dormitor mic, fotolii cu incalzire si masaj, electrocasnice toate noi, usa dubla glisanta de sticla etc.

Mobilierul si finisajele sunt de cea mai buna calitate, alese cu grija si responsabilitate pentru confortul proprietarilor.

Blocul are o structura tip monolit, iar pozitia excelenta a imobilului ofera un avataj pentru investitie pe termen lung.

Proprietatea este complet pregatita de mutare si se vinde mobilata si utilata inclusiv cu toate electrocasnicele, accesoriile si decoratiunile existente precum se vede in poze, nefiiind necesara nici un fel de investitie suplimentara.

Apartamentul se potriveste persoanelor care doresc sa locuiasca in centrul orasului, pentru sediu de firma sau ar putea fi usor de inchiriat.

Zona este ultracentrala si sigura, cu o pozitionare rara, avand o priveliste impresionanta si in acelasi timp fiind in imediata proximitate a numeroase magazine alimentare (Mega Image, Profi, Carrefour), centre comerciale, statii de metrou (Piata Unirii), statii RATB, scoli, gradinite, parcuri, farmacii, teatre, cinematografe, sali de sport etc.

Certificatul energetic va fi disponibil la vanzare.

In cazul in care oferta noastra a reusit sa va capteze atentia, va asteptam la o vizionare.

Acordam asistenta GRATUITA persoanelor care doresc achizionarea prin credit!

Pentru detalii suplimentare sau vizionari va rog sa ma contactati

Solicită vizionarea proprietății

APARTAMENT 3 CAMERE LUX UNIRII FANTANI

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Sâmbătă
04 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
APARTAMENT 3 CAMERE LUX UNIRII FANTANI
Razvan Ciobanu Consultant imobiliar City Imob Invest
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3636800
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici