Închiriere

3 camere | 75 m²

Apartament 3 camere Piata Victoriei

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

900 €

Specificații

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Renovată

An finalizare construcție 1981

Etaj 12

Confort Lux

Compartimentare Decomandat

Suprafața utilă 75 m²

Număr camere 3

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Persoană fizică

Apartament cu 3 camere, total decomandat, baie, debara, bucatarie, camara, hol, logie si balcon, proaspat renovat, cu parchet masiv din fag, proaspat raschetat si lacuit, ce ofera tot confortul din prima clipa.
Tot mobilierul este nou si toate aparatele electrocasnice sunt noi.
Iluminatul, in totalitate este LED.
Blocul este reabilitat termic si dispune de 2 lifturi, dintre care unu este cu volum marit, pentru mobila.
Apartamentul este orientat spre Sud, la etajul 12 din 14, oferind o priveliste de invidiat, de la cladirea Guvernului in Est, toate obiectivele situate la Sud de Piata Victoriei, pana la Pasajul Basarab in Vest.
La intrarea in apartament ne intampina holul generos, de unde exista acces in cele 3 camere, bucatarie si baie, gazduind principalul dulap al casei inzestrat cu 8 sertare si 4 usi, toate cu inchidere cu amortizare, cuier, pantofar si o oglinda superba, dotata cu o mica etajera si taburet.
In living, pe langa canapeaua de 3-4 locuri si 2 masute, mai gasim si un lampadar, o masa din structura metalica si blaturi din sticla, pentru 6 persoane, cu scaunele ei, extensibila pentru 8-10 persoane, un televizor LG LED 4K de 43", montat pe perete si o lampa LED la care se poate regla intensitatea si varia intre lumina calda si rece, din telecomanda.
Din living se iese in logia unde se afla o masa si doua scaune din lemn de acacia, impreuna cu un dulapior ce trebuie sa adaposteasca toate cele necesare relaxarii in singurul spatiu in care este permis fumatul. Logia dispune de un sistem avangardist de inchidere cu sticla, format din 4 foi, ce pot fi rotite si glisate, oferindu-ne posibilitatea de a alege intre total sau partial inchis, pana la total deschis, functie de starea vremii sau dispozitia noastra.
In dormitor exista pat dublu confortabil, cu lada depozitare si saltea cu arcuri, noptiere, veioze cu mai multe trepte de iluminare, o comoda cu 6 sertare si o oglinda majestuoasa.
Din dormitor se face accesul in balconul lung de 5 metri, de unde putem admira intraga priveliste a orasului.
A treia camera, este mobilata pentru home office sau camera pentru a 2-a persoana, avand un birou mare in forma de „L”, scaun de birou din piele neagra si o canapea extensibila.
Baia dispune de un WC montat suspendat si rezervor incastrat in perete, lavoar instalat pe un corp cu 2 sertare cu inchidere cu amortizare si gratar inferior, inca un corp inalt la fel de cochet cu alte 2 sertare cu inchidere cu amortizare si un dus magnific walk-in, ce are scurgerea in pardoseala si un paravan realizat din sticla securizata cu grosimea de 8 mm.
Langa baie, gasim debaraua care in afara de masina de spalat rufe, spatiu de depozitare articole pentru curatenie mai dispune si de un sistem de polite montate pe o structura metalica, cu console reglabile in inaltime.
Bucataria este un joc intre lemnul de stejar robust in combinatie cu electrocasnicele si fronturile din alb lucios, imaculat si curat. Bucataria este dotata cu combina frigorifica de 291 litri, chiuveta din compozit si baterie monocomanda, plita si cuptor ambele pe gaz, hota extractabila cu evacuare in exterior si cuptor cu microunde. Tot in bucatarie mai gasim o masa de 4 persoane si scaunele aferente, in aceeasi combinatie stejar si alb.
Din bucatarie se face accesul in camara incapatoare prevazuta cu geam exterior, rafturi si spatiu pentru depozitare obiecte consistente.
In imediata vecinatate a blocului gasim scoala si gradinita, magazine, banci, restaurante, farmacii, muzee, parcul Kiseleff, statie pentru transport in comun, metrou, parcari cu plata. La 12 minute de mers pe jos se afla Gara de Nord, cu accesul facil la aeroportul Henri Coanda.

Locație

Despre zona "P-ta Victoriei"

păreri exprimate de 23 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

7.6

Sănătate 8.4

Siguranță 8.5

Calitate aer 5.2

Curățenie 8.0

Zone verzi 7.7

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.0

Cultură 6.6

Educație 7.6

Sport 6.7

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.0

Nivel de trai 7.2

Magazine 5.8

Localuri 7.1

Parcări 4.0

Zgomot 6.0

Transport în comun

Transport în comun

8.6

Autobuz 8.3

Tramvai 8.8

Metrou 8.8

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Dragos BIRISAN

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare