Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 3 camere, Central

Apartament 3 camere plus gradina , 2 bai, cartier Arhitectil

115.000 eur
ID 3638267
Apartamente | 58 m² | 3 camere
Sibiu, Sibiu / Central
Zona Central
Număr camere 3
Suprafața utilă 58 m²
Compartimentare Semidecomandat
Confort 1
Etaj parter
An finalizare construcție 2016
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 3
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Nr. locuri parcare 1

Blitz propune spre vanzare un apartament cu 3 camere, situat în inima Cartierului Arhitecților. Construit în anul 2016, acest apartament la parter oferă confort și intimitate, fiind decomandat și dispunând de o grădină privată generoasă.

Cu o suprafață utilă de aproximativ 58 de metri pătrați, spațiul este bine organizat, inclusiv în livingul luminos și spațios cu bucătărie open space, care poate fi și separată la nevoie. Cele 2 dormitoare oferă intimitate, iar cele 2 băi asigură confortul necesar unei vieți moderne.

Un plus remarcabil al acestei proprietăți îl reprezintă terasa închisă și grădina privată de aproximativ 40 de metri pătrați, oferind o oază de relaxare în aer liber. De asemenea, apartamentul vine cu un loc de parcare propriu, asigurând comoditate și siguranță.

Proprietatea este complet mobilată și utilată conform fotografiilor, iar centrala termică proprie cu sistem de încălzire în pardoseală adaugă un nivel de confort sporit în orice sezon.

Zona este liniștită și primitor, oferind acces facil la hypermarket-uri din apropiere și beneficiind de locuri de joacă pentru copii și o creșă privată la doar 10 minute de mers pe jos. Acest apartament este o oportunitate unică de a trăi într-un mediu confortabil și convenabil, cu toate facilitățile necesare la îndemână.





Cod ofertă / ID BLITZ: P99843
Id intern: P99843

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici