Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 3 camere, Central

Apartament 3 Camere Predeal LUX

99.000 eur
ID 3182416
Apartamente | 71 m² | 3 camere
Predeal, Brasov / Central
Zona Central
Număr camere 3
Suprafața utilă 71 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj parter
An finalizare construcție 2011
Tip imobil Casă/Vilă
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 3
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet

REGIS Imobiliare va propune spre vanzare o proprietate clasificata LUX , situat pe Valea Prahovei in statiunea muntoasa epica Predeal in proximitatea partiei de ski Clabucet dar si a zonelor verzi.


Va invit sa descoperiti o proprietate deosebita intr-o zona linistita. Apartamentul se afla la parterul unui imobil cu regimul de inaltime format din P 3E M si are o suprafata utila de 71 mp , la care se adauga si o terasa generoasa de 15 mp
Este format din hol de acces, living bucatarie deschisa, 2 dormitoare, balcon,2 toalete,debara plus boxa depozitare.
Apartamentul dispune de multiple imbunatatiri printre care se numara : incalzire in pardoseala, CT proprie pe gaz, geamuri termopan, ziduri duble si antifonate, usa intrare antiefractie, ignifuga, baile hidroizolate, prize marca siemens cu contacti de argint.
Se poate folosi ca business generacirc;nd venit pasiv dar si ca apartament de vacanta.
Alegand acest apartament, veti face o investitie inteligenta, acesta fiind de interes pentru multi turisti si totodata este un apartament super pentru a fi locuit, datorita zonelor verzi si a linistii. Veti beneficia de mobila si electrocasnice de inalta calitate, spatii de depozitare facute pe comanda.

Despre Predeal va pot scrie foarte multe , cum ca este orasul/statiune aflat la cea mai inalta altitudine, cota 1050m, ca zapada tine cel mai mult, ca apropierea de Brasov il face una din cele mai viabile destinatii, ca exista numeroase restaurante cu renume si multe facilitati de petrecere a timpului liber indiferent de anotimp si lista poate continua dar va las pe dumneavoastra sa aflati mai multe consultand site-urile de specialitate etc.

Comision cumparator: 2% din valoarea de tranzactionare.
ID INTERN 2351

  • Staţii de tren Distanţă
  • Predeal 631 metri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici