Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 3 camere, Ultracentral

Apartament 3 camere, Republicii, et 4/4 - 82500 euro

82.500 eur
ID 3475308
Apartamente | 68 m² | 3 camere
Ploiesti, Prahova / Ultracentral
Număr camere 3
Suprafața utilă 68 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 4
An finalizare construcție 1986
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună

Agentia Perfect Imobiliare va ofera spre vanzare un apartament cu 3 camere in zona Republicii, str.Luminii in suprafata utila totala de 68mp. Apartamentul se afla intr-o zona excelenta fiind zona centrala in vecinatatea Catedralei, aproape de Colegiul national Ion Luca Caragiale, scoala Sfantul Vasile, Colegiul Mihai Viteazul, parcul Mihai Viteazul, magazine, farmacii, piata centrala la 5 minute, saloane coafura etc.

Apartamentul se afla la etajul 4/4, vedere pe fata intr-o zona foarte linistita si departe de zgomotul stradal, bloc construit in anul 1986 din caramida dar si beton, balcon in suprafata de 4,08mp plus o boxa personala la subsol pentru depozitare in suprafata de aprox.7mp.

Apartamentul este decomandat, confort 1A, are 2 grupuri sanitare, sufragerie, bucatarie, 2 dormitoare spatioase si un hol generos.

Apartamentul dispune de gresie, faianta, geamuri termopan, usa metalica la intrare, restul imbunatatirilor ramanand la latitudinea noilor proprietari in functie de nevoile si exigentele estetice personale.

Proprietarul detine toata documentatia necesara actului de vanzare-cumparare, iar pretul de vanzare al imobilului este de 82500 euro negociabil.

Apartamentul are un potential foarte mare si poate fi un camin foarte confortabil si calduros pentru o familie cu copii! Merita vizionat!

Pentru detalii suplimentare si vizionare va stam la dispozitie la nr.0728111874.

  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara de Nord 1.4 kilometri
  • Gara Crâng 2.1 kilometri
  • Dimbu 4.9 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici