Vânzare

3 camere | 65 m²

Apartament 3 camere, Ultracentral, Bacau.

Bacau / Bacau

79.900 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 65 m²

Compartimentare Semidecomandat

Confort attribute_options.confort.1 sporit

Etaj 9

An finalizare construcție 1983

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 9

Număr Băi 2

Consum total de energie primară 0

Indicele de emisii echivalent CO2 0

Consum total din surse regenerabile 0

Nu include TVA Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Apartamentul cu 3 camere semidecomandat, situat la etajul 9, este o locuinta moderna si confortabila, oferind o serie de facilitati si imbunatatiri. Cu o pozitionare privilegiata, acesta ofera o vedere impresionanta spre parcul catedralei, creand o atmosfera placuta si relaxanta.

Intrand in apartament, veti fi intampinati de usile interioare pe comanda, care adauga un element de eleganta si stil. Apartamentul dispune de doua balcoane, unde puteti savura o cafea dimineata sau puteti admira privelistea incantatoare a parcului si a imprejurimilor.

Centrala termica asigura un climat confortabil in interior in orice moment al anului, iar cele doua bai asigura confort si intimitate pentru toti locatarii. Aceasta este o facilitate valoroasa intr-un apartament de acest fel.

Apartamentul este mobilat si utilat, ceea ce inseamna ca veti gasi toate echipamentele si mobilierul necesare pentru o viata comoda si functionala. De la mobilierul confortabil din living si dormitoare, la bucataria complet echipata, veti avea tot ceea ce aveti nevoie pentru a va simti acasa.

Locatia este, de asemenea, un punct forte al apartamentului. Aflat in imediata apropiere a hotelului Moldova si la doar 5 minute de Liceul Gheorghe Vranceanu, aveti acces usor la o varietate de facilitati si servicii, precum si la zonele importante din oras.

Icirc;n concluzie, acest apartament de 3 camere semidecomandat ofera un stil de viata confortabil si modern, cu toate facilitatile necesare pentru a va bucura de un camin placut. Cu vedere spre parcul catedralei si o locatie convenabila in apropierea hotelului Moldova si a Liceului Gheorghe Vranceanu, acesta poate fi alegerea perfecta pentru cei care cauta un apartament bine pozitionat.Se poate viziona oricand doar prin intermediul agentiei noastre. Tel. 0748 10 20 70.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Simona Morariu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare