Vânzare

3 camere | 75 m²

Apartament 3 camere - Vedere catre lac si mare +loc de parca

Constanta / Constanta
222.000 €

Rată estimată

4.977 Lei/lună

Avans (15%)

165.501 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 75 m²

Compartimentare Nedecomandat

Tip imobil Bloc apartamente

Număr Băi 2

Comision cumpărător 2%

Etaj 7

Stare proprietate Bună

Confort 1

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

VG Real Estate va propune spre achizitie acest apartament cu 3 camere ce oferă o combinație perfectă între eleganță și confort. Are o suprafață utilă de 96 m², fiind situat la etajul 7 al unui bloc modern situat in Mamaia Nord.

Interiorul este spațios, cu living și bucătărie open space, 2 dormitoare, 2 băi moderne și 2 balcoane cu vedere panoramică catre mare cat si catre lac. Dotările includ încălzire în pardoseală, centrală termică cu termostat ambiental control WiFi, climatizare AC control WiFi, rulouri electrice din aluminiu și electrocasnice de înaltă calitate (Electrolux și Samsung).

Blocul dispune de 2 lifturi Schindler, o stație de pompare pentru presiune optimă la apă si este conectat la canalizarea orașului.

Imobilul vine cu un loc de parcare acoperit de 15 mp. Apartamentul este complet mobilat și utilat pentru locuire permanentă.

Această proprietate reprezintă o oportunitate unică pentru cei care apreciază confortul și exclusivitatea, beneficiind de facilități moderne și o vedere spectaculoasă la Marea Neagră și lac.
 Pentru mai multe detalii, va stam la dispozitie! Oana Van Gulik - 0756415871 
Id intern: P96516

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Oana Van-Gulik

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare