Vânzare

3 camere | 62 m²

Apartament 3 camere, zona magazin Super Casnic!

Bacau / Moinesti

62.300 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 62 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj 1

An finalizare construcție 1988

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Nouă

Niveluri imobil 4

Număr Băi 1

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 1

Preț negociabil Da

Nu include TVA Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Imobiliare Moinesti vă prezintă un apartament modern și confortabil, situat la etajul 1 al unui imobil bine întreținut. Acest apartament cu 2 camere și living este ideal pentru cei care caută un spațiu elegant și bine amenajat. Cele două camere sunt decomandate, oferind intimitate și spațiu generos pentru diverse utilizări, iar livingul este primitor și bine iluminat natural, perfect pentru petrecerea timpului cu familia și prietenii.

Apartamentul dispune de un balcon cu termopan, oferind un spațiu suplimentar pentru relaxare și o priveliște plăcută. Baia este utilată modern, cu finisaje de calitate, oferind un mediu plăcut și funcțional. Bucătăria deschisă este practică și bine echipată, ideală pentru a pregăti mese delicioase într-un spațiu aerisit.

Interiorul apartamentului este finisat modern, cu parchet în camere și living, oferind un aspect elegant și confortabil. Gresia și faianța din bucătărie și baie asigură durabilitate și ușurință în întreținere. Ușile interioare au fost schimbate recent, oferind un aspect proaspăt și modern, iar ușa de la intrare este metalică, asigurând securitatea necesară.

Instalațiile electrice și sanitare sunt complet noi, oferind siguranță și fiabilitate. Pereții interiori sunt izolați și placați cu rigips, contribuind la confortul termic și acustic al locuinței.

Apartamentul beneficiază de o poziție excelentă într-o zonă liniștită, cu acces imediat la toate facilitățile. Nu ratați ocazia de a deveni proprietarul acestui apartament modern și confortabil! Pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați la Imobiliare Moinesti. Suntem aici pentru a vă oferi asistența necesară și pentru a vă ghida în procesul de achiziție.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Maxim Dragos-Ionel

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare