Închiriere

4 camere | 97 m²

Apartament 4 camere decomandat PARCUL TINERETULUI

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti
700 €

Specificații

Număr camere 4

Număr Băi 2

Suprafața utilă 97 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

An finalizare construcție 1986

Nu include TVA Nu

Niveluri imobil 4

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Etaj 1

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Companie

Apartamentul cu 4 camere decomandat si foarte spatios, pe care il oferim spre inchiriere, este resedinta ideala pentru o familie, avand o pozitionare excelenta, intr-o zona ferita de poluarea si zgomotul orasului, intre Parcul Tineretului, pe de o parte, si Parcul Natural Vacaresti, pe de alta parte, pe o strada linistita, cu spatii verzi si in jurul blocului, situat la etajul 1 al unui bloc cu 4 etaje ce a fost edificat in anul 1986. 
Apartamentul este optim compartimentat, dotat cu centrala termica proprie si cu unitati de aer conditionat montate in fiecare dintre cele 4 camere ce il compun. Sunt 2 grupuri sanitare, o baie cu cada si o a doua de serviciu cu dus, de asemenea exista doua balcoane, ambele inchise cu termopan si incalzite cu calorifere, unul la un dormitor si celalalt la sufragerie, asigurand un maximum de confort termic. Locul de parcare este asigurat pentru viitorul chirias in parcarea de resedinta a imobilului, platit la ADP, individual. 
Este o proprietate foarte bine intretinuta, cu usi interioare din lemn, renovat, cu finisaje de calitate. Doua dintre dormitoare nu sunt mobilate, ramanand alegerea chiriasului in a si le amenaja personalizat, conform propriilor nevoi, dormitorul mic fiind perfect pentru un birou sau pentru un dormitor de copil. In sufragerie este o canapea pe colt extensibila si doua fotolii, iar in dormitorul mare pat dublu, dressing. 
Locatia detine toate atu-urile necesare pentru a asigura chiriasului, pe termen lung, confortul dorit, spatiul perfect si versatil, suficiente zone pentru depozitare, lumina si liniste deplina. Etaj inferior, confortabil, cu suprafata generoasa, cu o pozitie excelenta, langa parc si toate facilitatile, contorizat individual, cu parcare asigurata, e tot ceea ce isi poate dori o familie cu copii pentru o locuinta pe termen lung.
Valoarea chiriei este de 700 euro si nu suporta negociere. La semnarea contractului, se achita o luna de chirie in avans si doua luni de garantie.
 Informatii eficienta energetica: 
Clasa energetica: A

Locație

Despre zona "Vacaresti"

păreri exprimate de 21 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

8.1

Sănătate 6.8

Siguranță 8.7

Calitate aer 7.6

Curățenie 7.6

Zone verzi 9.8

Cultură și Educație

Cultură și Educație

8.3

Cultură 7.9

Educație 8.3

Sport 8.7

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

7.6

Nivel de trai 8.0

Magazine 8.0

Localuri 7.2

Parcări 7.4

Zgomot 7.2

Transport în comun

Transport în comun

8.6

Autobuz 9.1

Tramvai 8.0

Metrou 8.6

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului GLX10.Beatrice Stan

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare