Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 4 camere, Faleza Nord

Apartament 4 camere, decomandat, Faleza Nord

190.000 eur
ID 3635156
Apartamente | 82 m² | 4 camere
Constanta, Constanta / Faleza Nord
Număr camere 4
Suprafața utilă 82 m²
Compartimentare Decomandat
Confort Lux
Etaj 3
An finalizare construcție 1985
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Nouă
Număr niveluri imobil mai mult de 12
Număr Băi 2
Posibilitate parcare Nu
 Preț negociabil

Acest apartament cu 4 camere este o combinatie perfecta intre eleganta si functionalitate, design-ul interior fiind realizat de un profesionist.

Este amplasat pe bulevardul Mamaia, intre lacul Tabacariei si plaja Reyna, binecunoscuta zona Faleza Nord. Practic marea este in spatele blocului, 5 minute de mers pe jos pana la mal.

Spatiul este valorificat la maximum de catre un designer experimentat, intr-o combinatie perfecta intre utilitate si stil, vei gasi spatii de depozitare ingenioase, care te vor ajuta sa-ti pastrezi intotdeauna casa organizata si ordonata. Nu vei mai pierde timp cautand soluții de depozitare inestetice și ineficiente.

Bucataria este amenajata cu cele mai moderne si rafinate echipamente iar in living și dormitoare, fiecare piesa de mobilier este aleasă cu grija pentru a completa perfect designul interior. De asemenea, exista doua bai, una fiind dotata cu cada iar cealalta cu zona de dus. Parchetul de stejar este reconditionat total. Cu finisaje de inalta calitate și linii curate, acest apartament iti ofera un stil de viata modern.

Instalatia sanitara este schimbata complet. Instalatia electrica este inlocuita integral, tabloul electric este unul ultraperformant, are incorporata functia de stabilizare a tensiunii. Practic, orice consumator din casa este protejat total la oscilatiile sau caderea tensiunii. Consumatorii mari ai casei, cuptoarele, masina de spalat vase, centrala termica pe gaz, masina de spalat rufe etc., au traseul electric realizat separat.

Ferestrele tip tripan, inlocuite si ele, alaturi de izolatia exterioara plus zidurile groase din beton armat, ofera o eficienta termica excelenta acestui apartament. Vara nu veti folosi aerul conditionat (el exista ca dotare) iar iarna, centrala termica va porni foarte rar.

Contacteaza-ma acum pentru a programa o vizionare și a te bucura de confortul acestui spatiu impecabil!

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici