Vânzare

3 camere | 65 m²

Apartament 85mp | Mobilat Utilat , Universitate X Rosetti

Bucuresti-Ilfov / Bucuresti

120.000 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 65 m²

Compartimentare Semidecomandat

Confort 1

Etaj 6

An finalizare construcție 1940

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 6

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Complet

Ultimul etaj Da

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Apulum 94 ofera spre vânzare un apartament unic, cu 3 camere, situat în inima Bucureștiului, la etajul 6 al unui bloc cu istorie, construit în 1937. Suprafața utilă de 65 mp este completată de o terasă spectaculoasă de 20 mp, care oferă o vedere deosebită către puncte de referință ale orașului precum Universitate, Grand Hotel București și bulevardele Rosetti și Moșilor.

Locație excelentă: La doar 5 minute de mers pe jos de stația de metrou Universitate și de Centrul Vechi, acest apartament reprezintă o oportunitate excelentă atât pentru locuință, cât și pentru investiție. Datorită amplasării centrale si proximitatii spitalelor , institutii de stat, puncte de interes turistic, poate fi închiriat cu ușurință în regim hotelier.

Detalii importante: Apartamentul este mobilat și utilat, dispune de centrală proprie și beneficiază de multă lumină naturală. Terasa generoasă adaugă un plus de confort si o vedere asupra centrului orasului.

Pentru detalii suplimentare și programarea unei vizionări, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 0733683453.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Adrian Ivascanu

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare