Vânzări
Închirieri
Închiriere Apartament 2 camere, Iancului

Apartament cu 2 camere 81mp | Zona Iancului-Vatra Luminoasa

430 eur
ID 3635272
Apartamente | 81 m² | 2 camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Iancului
Zona Iancului
Număr camere 2
Suprafața utilă 81 m²
Compartimentare Semidecomandat
Confort 1
Etaj 9
An finalizare construcție 1980
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 9
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Complet
Comision cumpărător 50%

Marian Brasoveanu | Global Home Romania | Real Estate Broker | Imobiliare:



Apartamentul cu 2 camere, dar suprafața de 3 camere (81 mp), situat pe strada Vatra Luminoasă, vizavi de Mega Image, este o opțiune atrăgătoare pentru cei care caută comfort și spațiu generos într-o zonă accesibilă. Amplasarea într-un bloc anvelopat construit în 1980, la etajul 9 din 9 (cu etaj tehnic disponibil), oferă o vedere panoramică.

Apartamentul este dotat cu un balcon care se întinde pe toată suprafața, ceea ce adaugă un plus de valoare în ceea ce privește spațiul de relaxare în aer liber și priveliștea pe care o oferă.

În ceea ce privește compartimentarea, acesta este semidecomandat, oferind un nivel de intimitate între dormitoare și celelalte spații ale apartamentului. Comfortul sporit, de tipul 1, sugerează că apartamentul oferă facilități suplimentare și un nivel ridicat de confort.

Pentru cei interesați să închirieze acest apartament, mobilat și utilat, este important să știe că se află într-o zonă bine deservită în ceea ce privește transportul public și facilitățile de bază. Fiind situat vizavi de un Mega Image, accesul la cumpărături și alte necesități zilnice este extrem de comod.________________________________________________________________

Global Home Romania, este o firmă în schimbare de jocuri pe piață imobiliară din România ce se afla intr-o expansiune rapidă. Modelul hibrid între tehnologie și interacțiune umană alături de colaboratorii firmei, inspiră constant încredere. Având o abordare de marketing profesională și îndrăzneță a ridicat atenția asupra modului în care oamenii se gândesc la imobiliare.

Global Home Romania continuă să se dezvolte cu succes în domeniul imobiliar, reușind să adune constant parteneri și colaboratori de încredere. Cu sediul în București, Global Home Romania, a apărut ca o firmă de încredere imobiliară ce își propune constant să livreze servicii de calitate. S-a lansat ca un strălucitor ambasador al Bucureștiului și continuă să reprezinte cu succes diverse proprietăți din capitala României în colaborare cu cei mai sofisticați cumpărători și investitori.


Id intern: P6823

Solicită vizionarea proprietății

Apartament cu 2 camere 81mp | Zona Iancului-Vatra Luminoasa

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Vineri
03 Mai
Sâmbătă
04 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Apartament cu 2 camere 81mp | Zona Iancului-Vatra Luminoasa
Marian Brasoveanu Consultant imobiliar Global Home Romania
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3635272
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici