Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 2 camere, Colentina

Apartament cu 2 camere de

125.000 eur
ID 3612420
Apartamente | 53 m² | 2 camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Colentina
Zona Colentina
Număr camere 2
Suprafața utilă 53 m²
Compartimentare Semidecomandat
Confort 1 sporit
Etaj 1
An finalizare construcție 2013
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 3
Număr Băi 1
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1

EXCELENTA PRIN EXPERIENTA!

Te-ai saturat sa viozionezi apartamente noi facute cu materiale de calitate slaba si fara eficienta? Vino sa vezi cum a fost transformat un apartament obisnuit in apartamentul visurilor tale. Este un loc linistit unde dimineata te trezesc bland ciripitul vrabiutelor iar seara se aude in surdina catecul lacului Colentina.

Daca iti doresti confortul specific zonei de Est al Capitalei la un pret accesibil te invit sa iti gasesti locul numit acasa. Pentru ca mi-am dorit un loc deosebit in care sa iti gasesti linistea dupa o zi agitata de la serviciu, am renovat recent si optimizat tocmai pentru o folosire mai eficienta a spatiului si pentru a putea obtine luxul unei case primitoare facut impreuna cu cei mai buni arhitecti si proiectanti de design interior.

Materialele folosite sunt premium si de cea mai buna calitate, a fost refacut tot apartamentul de la circuitele electrice, placat si pe interior pentru o eficentizare termica si mai buna.

Toata mobila din aparament este de la Mobexpert. a fost creata o zona de hol, facuta din riflaje de lemn, parchetul este din stejar iar modelul este zig-zag, centrala este noua, radiatoare Radox noi, dintre care cele din baie si dressing sunt decorative. Gresia si faianta sunt premium aduse din Italia pentru cel mai frumos decor.

Livingul cat si zona de hol au detalii cu tencuiala si vopsea decor Giorgio Graesan in nuante de verde si aramiu. Canapeaua este extensibila si are si lada de depozitare si vine impreuna cu o masuta de cafea minunata. Livingul are doua biblioteci, un fotoliu dar si un fotoliu suspendat. Televizorul dar si sistemul audio sunt Samsung.

Apartamentul vine dotat cu aer conditionat.

In baie avem cada cu hidromasaj, radio, aromatherapy, ozonoterapie, imbacata toata cu piatra naturala iar deasupra avem un candelabru pentru o experienta ca dupa o zi la spa.

Baia vine dotata cu masina de spalat, dulapuri, lavoar cu oglinda si spatiu de depozitare, vas de toaleta cu bideu si sistem de dus Grohe.

Bucataria este foarte spatioasa, bucataria este dotata cu frigider, cuptor, aragaz dar si un lucru inedit are o parte cu gratar cu roca vulcanica.

Dormitorul este unul spatios si primitor care are dressing walk-in foarte incapator, acesta fiind despartit prin perete decor cu riflaje de lemn si sare de Himalaya cu leduri albe dar si colorate. Patul are loc de depozitare, comoda si oglinzi. Din dormitor se face trecerea direct in balcon unde acolo ai un spatiu de depozitare pentru materialele de curatenie dar si o bancheta deocrativa cu perne pentru relaxare dar si pentru o carte buna inainte de culcare.

Pentru informatii complete si pentru a programa o prezentare, nu ezitati sa ma contactati.

Tranzactioneaza cu noi si primul transport de mobila este GRATUIT in Bucuresti si Ilfov.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici