Închiriere

2 camere | 51 m²

Apartament cu 2 camere de închiriat în zona Ultracentral

Bihor / Oradea

500 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 51 m²

Compartimentare Decomandat

Confort Lux

Etaj 2

An finalizare construcție 2023

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Nouă

Niveluri imobil 12+

Număr Băi 1

Posibilitate parcare Nu

Preț negociabil Da

Nu include TVA Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Companie

Vǎ oferim spre închiriere un apartament cu 2 camere, o baie, o bucǎtǎrie și un balcon cu o priveliște cǎtre centrul orașului Oradea, datoritǎ poziționǎrii blocului pe strada Iuliu Maniu.

Acest apartament face parte dintr-un bloc rezidențial exclusivist de 12 apartamente cu intrare privatǎ, având o suprafațǎ de 51 mp utili amenajat cu bun gust și eleganțǎ pregătit să își primească noii locatari, apartamentul nefiind locuit pânǎ acum.
Apartamentul se predă complet mobilat și utilat. Dormitorul are un  pat foarte  confortabil, mobilier de depozitare, bucătăria mobilată și utilată cu plită, cuptor, combină frigorifică, mașină de spălat haine.

Cu un sistem de încălzire eficient, bazat pe centrală proprie pe gaz, calorifere în fiecare cameră și termostat de ambient, vă veți bucura de un climat plăcut în locuință, în sezonul rece și cu costuri reduse. În sezonul cald se poate folosi aparatul de aer condiționat din living pentru o temperatură optimă.
Apartamentul fiind poziționat ultracentral, este la 5 minute de mers pe jos de centrul orașului, având acces rapid la toate facilitatile din jur.

Pentru a afla mai multe detalii sau pentru a programa o vizionare, vă rog să mă contactați.

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Andrei Berinde

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare