Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 2 camere, Central, comision 0%

Apartament cu 2 Camere, Parcare, Finalizat, Rediu, 0%COMISIO

64.990 eur
ID 3623737
Apartamente | 38 m² | 2 camere
Rediu, Iasi / Central
Zona Central
Număr camere 2
Suprafața utilă 38 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj parter
An finalizare construcție 2024
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 3
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Nemobilat
Comision cumpărător 0%
Clasă energetică A
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1

0% COMISION! APARTAMENT CU 2 CAMERE IN REDIU, 38MP, DIRECT DE LA DEZVOLTATOR, LOC DE PARCARE INTABULAT, SPATIU DEPOZITARE DE TIP POD CU INTRARE DIN APARTAMENT!

Agentia Evo Imobiliare va propune spre vanzare un apartament cu 2 camere, de tip open space, cu un balcon deschis, situat la parterul unui bloc cu un regim de inaltime P 3, in zona Rediu, la aproximativ 1.5KM fata de Rond Pacurari, cu o priveliste superba asupra lacului Rediu. Datorita pozitionarii blocului, beneficiati de un acces facil catre toate punctele de interes ale Municipiului Iasi.

Apartamentul dispune de un spatiu pentru depozitare, de tip Pod, cu intrare din apartament, cu ajutorul unei scari retractabile.

Imobilul dispune de un balcon deschis cu iesire din dormitor.

Proprietatea dispune de un loc de parcare, intabulat.

Blocul este construit pe cadre de beton armat iar zidaria si compartimentarile sunt realizate din caramida, pentru o buna izolatie termica si fonica.

Locuinta se ofera spre vanzare complet finisata asa cum reiese din materialul de prezentare realizat de agentia Evo Imobiliare. Apartamentul este dotat cu: Centrala proprie prin condensare marca Motan si incalzire prin pardoseala, tamplarie PVC cu 3 randuri de sticla, gresie ceramica, izolatie exterioara cu termosisem de 10cm, usi interior din MDF, usa exterioara metalica, baie complet utilata, ventilatie artificiala, finisaje premium.

Pretul de lista este de 64.990 EURO cu TVA inclus si COMISION 0%, se accepta plata cash, cat si prin credit noua casa sau ipotecar.

Pentru mai multe detalii despre aceasta proprietate si vizionari nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: 0770.931.235!

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici