Vânzare

2 camere | 39 m²

Apartament cu 2 camere - terasă spațioasă de 77 mp - Mama

Constanta / Mamaia

90.000 €

Specificații

Număr camere 2

Suprafața utilă 39 m²

Compartimentare Semidecomandat

Confort 1

Etaj 6

An finalizare construcție 2022

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 6

Număr Băi 1

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 2%

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

VG Real Estate vă propune spre achiziție acest apartament format din două camere, o baie și o terasă superbă de 77 mp, având o suprafață utilă de 40 mp, iar cea totală de 117 mp.


Este situat pe Strada D7, în Mamaia Nord, la doar 400 m de plajă, oferind un acces facil la plajele din zonă. Apartamentul este finalizat, are cadastru și intabulare. Se vinde cu TVA de 9% inclus în preț.


Locuința se predă complet racordată la toate utilitățile: electricitate, gaz, apă, canalizare și fibră optică. Contractele cu furnizorii de utilități sunt deja încheiate. Apartamentul este complet mobilat, finisat și utilat, gata pentru mutare imediată.


Dotările includ centrală termică proprie, radiatoare, prize și întrerupătoare modulare, ușă de acces metalică, uși interioare PORTA, gresie, faianță, parchet, tâmplărie PVC VEKA și contorizări individuale.Apartamentul dispune de două televizoare HD, frigider, plită pe gaz, chiuvetă, canapea, masă cu patru scaune, șase scaune pentru terasă, baie utilată, aer condiționat și mașină de spălat rufe.


Zona în care este amplasat ansamblul de locuințe are un potențial imobiliar și turistic deosebit. Promenada se află în imediata vecinătate a ansamblului de locuințe. Cluburile sunt la doar cinci minute de mers pe jos. Panorama Mării Negre poate fi admirată din ansamblul de locuințe.


Contactați-ne pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare!
Id intern: P91867

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Claudiu Podaru

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare