Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Apartament 2 camere, Tiglina 1

Apartament cu 2 camere, zona Palatul de Justitie

360 eur
ID 3662168
Apartamente | 55 m² | 2 camere
Galati, Galati / Tiglina 1
Zona Tiglina 1
Număr camere 2
Suprafața utilă 55 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 6
An finalizare construcție 1980
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Renovată

Va oferim oportunitatea de a inchiria un apartament cu 2 camere, situat in zona Tiglina 1, foarte aproape de Faleza Dunarii. Acest apartament este perfect amplasat pentru cei care doresc sa se bucure de linistea si frumusetea naturii, dar si de facilitatile moderne ale orasului.

Proprietatea este complet mobilata si utilata, avand toate echipamentele necesare pentru o viata confortabila. Centrala termica proprie va asigura mereu o temperatura placuta in locuinta, iar locul de parcare aproape de bloc va face din aceasta proprietate un adevarat refugiu pentru dumneavoastra.

Cu un pret de inchiriere de doar 360 euro, acest apartament este perfect pentru cei care isi doresc un camin confortabil la un pret accesibil. Se inchiriaza pentru termen lung, iar la semnarea contractului va fi necesara plata chiriei si a unui depozit.

Pentru mai multe informatii si pentru a programa o vizionare, va rugam sa ne contactati. Comisionul agentiei este de 50% + TVA. Nu ratati sansa de a locui intr-un apartament modern, amplasat intr-o zona ideala pentru relaxare si recreere!

  • Staţii de tren Distanţă
  • Gara CFR Galați 2.7 kilometri
  • Gara Filești 3.0 kilometri
  • Gara Barboși 4.7 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici