Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 3 camere, Unirii

Apartament cu 3 camere 87,79 mp - Unirii

224.900 eur
ID 3537824
Apartamente | 79 m² | 3 camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Unirii
Zona Unirii
Număr camere 3
Suprafața utilă 79 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 4
An finalizare construcție 1991
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 7
Număr Băi 2
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1

Va propunem spre achizitie un apartament cu 3 camere, decomandat, cu suprafata totala de 87,79 de metri patrati, situat la etajul 4 din 7 ale unui bloc construit in anul 1991, aflat pe bd. Unirii.
Apartamentul dispune de o baie si un grup sanitar de serviciu. Apartamentul este spatios, luminos, cu ferestre de sus pana jos si balconas de tip frantuzesc la dormitoare si living, bine compartimentat, balcon si camara la bucatarie, vedere frumoasa, atat pe spate, cat si in fata. Livingul este prevazut cu un spatiu de lucru. Dormitorul copiilor este amenajat astfel incat sa acomodeze doi copii, cu pat supraetajat si multe spatii de depozitare. Blocul este situat pe Bulevardul Unirii, insa este putin mai retras astfel in apartament este liniste si nu se aude traficul de pe bulevard. Dormitoarele si livingul au fost amenajate acum circa 2 ani cu ajutorul unui designer de interior in stilul scandinav. In ceea ce priveste parcarea, se gasesc locuri atat in fata blocului, cat si in spate sau se poate achizitiona abonament pentru a parca in parcarea cu locuri albastre de la bulevard.

Este un camin frumos, primitor si modern in care iti face placere sa locuiesti. Imprejurimile sunt frumoase, cu multa verdeata si civilizate. Ideal pentru o familie cu 2 copii/fetite. Se ajunge foarte usor in multe locuri din Bucuresti cu ajutorul mijloacelor de transport in comun. Puncte de interes din zona: terenuri de tenis, baschet, volei amenajate in 2023, Carrefour, promenada de pe Splaiul Unirii, Gradinita Pisicile Aristocrate, Scoala nr. 79, Piata Unirii unde se poate viziona spectacolul de la Fantani, Piata Constitutiei unde se organizeaza targul de Craciun in fiecare iarna, Parcul Izvor, Parcul Tineretului, Palatul Copiilor etc.

Apartamentul reprezinta o investitie buna, fiind situat intr-o zona centrala, mereu cautata. Vis-a-vis de imobil se afla un teren liber de 10 hectare - cea mai exitinsa zona ultracentrala libera dintr-o capitala europeana. Aici se va contrui Cartierul pentru Justitie, un proiect futurist evaluat la 500 milioane de euro, reprezentand cel mai mare proiect de regenerare urbana din Romania din ultimii 30 de ani, de o anvergura si complexitate deosebita. Proiectul va aduce 23 de institutii ale justitiei intr-un singur loc. Fazele incipiente ale proiectului au fost demarate deja in 2023. Finalizarea proiectului va atrage mult interes in zona si va creste valoare apartamentelor din proximitate.
Comision 0 pentru cumparator.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici