Închiriere

3 camere | 62 m²

Apartament cu 3 camere de închiriat in West Residence-Oradea

Bihor / Oradea

400 €

Specificații

Număr camere 3

Suprafața utilă 62 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj 1

An finalizare construcție 2022

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Nouă

Tip tranzacție Închiriere

Tip vânzător Companie

Puzzle Imobiliare va propune spre închiriere in exclusivitate, un apartament nou si modern cu 3 camere, situat intr-una dintre cele mai bune zone ale orasului Oradea, in cartierul rezidential West Residence, la 3 minute distanta de centrul orasului sau de universitate.

Apartamentul se afla la etajul 1 intr-un bloc cu 4 etaje, dotat cu lift de ultima generatie si are o suprafață utila de 57 mp plus suprafata balconului de 5 mp.

Proprietatea este compartimentata astfel: 1 antreu mare, doua dormitoare, o baie cu dus si un living cu bucatarie de tip open space de unde se face accesul pe balcon.
Apartamentul este foarte luminos, dispune de finisaje de cea mai buna calitate,  de rolete actionate electric si de incalzire in pardoseala contorizata individual, in acest fel avand costuri foarte reduse la intretinere pe timp de iarna.
Proprietatea este nemobilata, beneficiind de urmatoarele dotari: videointerfon, plita+cuptor si hota electrica, senzor de fum, senzor de inundatie, alarma si aer conditionat. Apartamentul este la prima inchiriere, iar viitorul chirias se va bucura si de un loc de parcare rezervat.

Imobilul este pozitionat intr-o zona usor accesibila iar in imediata apropiere regasiti: Universitatea Oradea, supermarketuri, cafenele, restaurante, parcuri, farmacii si stații ale mijloacelor de transport in comun.

Pretul propus pentru inchiriere este de 400 euro negociabil, plus o garantie de 400 euro care se returneaza in totalitate la momentul expirarii contractului.

Pentru detalii si vizionari ne puteți contacta la numărul: 0773 936727 sau 0773 940235.
Proprietăți similare puteți găsi pe website-ul: puzzleimobiliare.ro

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului PUZZLE IMOBILIARE

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare