Vânzare

4 camere | 70 m²

COMISION 0! 4 camere de vânzare în Zarnesti | Decomanda...

Brasov / Zarnesti

85.000 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 70 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

Etaj 2

An finalizare construcție 1986

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 4

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Complet

Posibilitate parcare Nu

Preț negociabil Nu

Nu include TVA Nu

Ansamblu Rezidențial Nu

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Am placerea sa va prezint un apartament cu 4 camere in orasul Zarnesti, pe strada Zorilor si cu comision 0% din partea viitorului cumparator. 

Proprietatea este la etajul 2/4 si are o compartimentare decomandata. Are o suparafata utila de 70 mp si este cumpus din bucatarie, hol, living, 3 dormitoare,  o baie cu cada si un WC de serviciu. Pe langa asta mai are 2 balcoane cu o suprafata utila cumulativa de 7 mp si o boxa la subsol.

Apartamentul are o orientare est-vestica, astfel rezultand ca soarele te cuprinde cu razele lui pe tot parcursul zilei. Imobilul este intr-o zona linistita si cu multe facilitati, cum ar fi: Pravalia Sergiana, farmacie, cabinet veterinar, parc, easybox, salon de frumusete, statii de autobuz, cafenea si altele. 

Bineinteles atuul principal a acestei proprietati este privelistea, care este catre muntii Piatra Craiului. Aflandu-se la 30 km fata de centrul Brasovului, acest oras este inconjurat de zone pitoresti si de interes turistic. In concluzie, daca iti doresti sa fii in mijlocul naturii, dar sa ai si toate facilitatile in preajma, atunci ai gasit ce cautai. 

Daca ai nevoie de detalii in plus sau fixarea unei vizionari, ma poti apela cu drag!

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Nicolae Grinciuc

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare