Vânzare

4 camere | 80 m²

Apartament cu potential cu 4 Camere, la etaj intermediar, în Vlaicu

Arad / Arad

84.500 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 80 m²

Compartimentare Semidecomandat

Confort 1

Etaj 3

An finalizare construcție 1986

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Rezonabilă

Niveluri imobil 5

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 3%

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 1

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

Nr. camere: 4 | Nr. sufragerii: 1 | Nr. dormitoare: 3 | Nr. bucătării: 1 | Nr. băi: 2 | Nr. balcoane: 1 | Suprafață construită: 105 m² | Suprafață utilă: 80 m² | Etaj: 3 | Nr. etaje bloc: 4 | Structură: BCA | Anul construcției: 1986 | Loc de parcare inclus**

Descoperă apartamentul perfect pentru tine și familia ta, situat în inima cartierului Aurel Vlaicu din Arad. Cu un design plin de căldură, acest apartament de 4 camere oferă un spațiu primitor și relaxant, ideal pentru a crea amintiri de neuitat, alături de familie și cei dragi.

Fiecare cameră este gândită pentru a oferi confort și intimitate, fiind locul perfect pentru a începe ziua cu energie pozitivă. Sufrageria, spațioasă și primitoare, te așteaptă să te relaxezi după o zi lungă, înconjurat de cei dragi.
Bucătăria, funcțională și practică, este locul unde se nasc cele mai frumoase povești și amintiri și poți găti cu plăcere pentru familia ta.  .

Apartamentul dispune de două băi spațioase, care oferă confortul necesar pentru o familie numeroasă. Balconul este locul perfect pentru a savura o cafea dimineața sau pentru a te relaxa seara.

Cu o suprafață de 105 m2 construiți si o suprafata utilă de 80 m² și toate utilitățile asigurate, acest apartament este locul ideal pentru a te simți acasă. Încălzirea este asigurată de o centrală termică pe gaz, iar geamurile din termopan asigură o izolație termică și fonică excelentă.

Apartamentul se află la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje, construit în 1986, având o structură solidă din BCA. Locația sa este deosebit de convenabilă, fiind aproape de toate facilitățile necesare pentru o viață confortabilă: Autogara, Biserica, Cafenele, Farmacie, Gara, Grădiniță, Hypermarket, Magazin alimentar, Mall, Medic de familie, Restaurante, Spitalul Județean, Stație de autobuz, Stație de tramvai, Teren de fotbal.
Un alt avantaj major este locul de parcare inclus în preț, oferindu-ți siguranța și confortul necesar pentru vehiculul tău.

Nu rata ocazia de a transforma acest apartament în căminul tău de vis. Contactează-ne pentru a programa o vizionare și pentru a începe un nou capitol plin de fericire și împlinire în viața ta.

Locație

Despre zona "Aurel Vlaicu"

păreri exprimate de 261 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

6.9

Sănătate 7.5

Siguranță 7.4

Calitate aer 6.6

Curățenie 6.9

Zone verzi 6.2

Cultură și Educație

Cultură și Educație

7.0

Cultură 6.2

Educație 7.9

Sport 6.7

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

7.2

Nivel de trai 7.2

Magazine 8.2

Localuri 7.6

Parcări 6.1

Zgomot 6.9

Transport în comun

Transport în comun

7.8

Autobuz 7.7

Tramvai 7.9

Metrou 0.0

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Tranc Ilie Cristian

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare