Vânzare

4 camere | 100 m²

Apartament de 100mp, finisat si mobilat modern, Centru Piata

Cluj / Cluj-Napoca

390.000 €

Specificații

Număr camere 4

Suprafața utilă 100 m²

Compartimentare Semidecomandat

Confort 1

Etaj 2

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Niveluri imobil 3

Număr Băi 2

Mobilat și Utilat Complet

Comision cumpărător 2%

Numărul de locuri de parcare 1

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

INAD IMOBILIARE vă prezintă acest superb apartament de vanzare, situat la doua minut de Piata Unirii, oferind acces extrem de facil spre mijloacele de transport în comun, restaurante, cafenele și multe alte puncte de interes în apropiere, cât și liniște și intimitate datorită poziționării.
Apartamentul se desfășoară pe o suprafață utilă de 100 mp, este complet finisat, mobilat și utilat modern, cu materiale și electrocasnice de calitate, în rândul dotărilor menționăm ferestrele termopan cu tâmplărie PVC, pereți cu lavabilă, uși interioare din lemn și ușă metalică la intrare, iar confortul termic este oferit prin centrala termica proprie, detine aparat de aer conditionat, si o parcare in curtea imobilului.
Locuinta este compartimentata astfel; 3 dormitoare, living cu bucatarie, 2 bai ambele cu geam, balcon, hol, se vinde complet mobilat si utilat la pretul de 390.000 Euro.
Compartimentarea practica si pozitionarea buna fac ca acest apartament sa fie optim atat pentru investitie, cat si ca locuinta.
Pentru mai multe detalii, vă invităm să programați o vizionare pentru a vă convinge de frumusețea și potențialul acestei locuințe!
Id intern: P118799

Locație

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Inad Imobiliare

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare