Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Apartament 3 camere, Strand

Apartament de 3 camere decomandate cu balcon si pivnita zona

99.900 eur
ID 3508973
Apartamente | 64 m² | 3 camere
Sibiu, Sibiu / Strand
Zona Strand
Număr camere 3
Suprafața utilă 64 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 4
An finalizare construcție 1987
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 4
Număr Băi 1
Mobilat/Utilat Complet

De vanzare apartament de 3 camere decomandate cu balcon si pivnita in suprafata totala de 76 mp, orientat inspre Vest, situat in zona Strand 1, vis a vis de parc.
Locuinta este situata la etajul 4 al unui imobil edificat in anul 1987 pe structura din beton si zidarie din caramida care beneficiaza de: acoperis din tigla, izolatie termica exterioara, interfon pentru accesul securizat in imobil.
Apartamentul are 63.70 mp utili si dispune de o compartimentare foarte practica, dupa cum urmeaza: la intrare se afla un hol spatios de 5.50 mp unde poate fi pozitionat cuierul cu pantofar, camera de zi tip open space cu bucataria care insumeaza 25.10 mp ( bucataria se poate inchide ), 2 dormitoare cu suprafete de 17.16 mp si respectiv 11.30 mp si baia de 4.20 mp care este dotata cu cada. Separat de suprafata utila a locuintei amintim si balconul inchis in geam termopan de 2.80 mp.
Parcarea se realizeaza in fata blocului pe locurile de parcare special amenajate, care sunt suficiente pentru toti locatarii.
Potrivit orientarii si faptului ca este apartament de mijloc viitorii proprietari vor beneficia de un confort termic sporit si facturi mici.
Apartamentul beneficiaza de dotaria si imbunatatiri precum: instalatie electrica pe cupru schimbata, canalizare schimbata, instalatie de climatizare, usa metalica de acces, usi interioare din lemn, centrala termica de apartament cu senzor de gaz si calorifere din otel termostatate, parchet laminat si parchet din lemn de brad in camere, gresie si faianta.
Zona Strand 1 este cea mai bine cotata zona din piata imobiliara datorita beneficiilor de care dispune aceasta: institutiile de invatamant sunt la 3 minute de mers pe jos, numeroase magazine alimentare sau supermarketuri, zona aerisita si multitudinea spatiilor verzi, accesul facil catre Centrul Istoric si Parcul Sub Arini, numeroasele statii de transport in comun care va asigura conectivitatea cu zonele dumneavoastra de interes.
Intreaga zona a fost reamenajata incat acum locurile de parcare sunt suficiente pentru toti locatarii cat si pentru vizitatori, trotoarele mai generoase si mai multe spatii verzi.
Valoarea de achizitie a locuintei complet mobilate si utilate este de 99.900 euro negociabil, acesta se poate achizitiona si prin accesarea unui credit bancar. ID intern: 1967.

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • Staţie autobuz 196 metri
  • Staţie autobuz 208 metri
  • Staţie autobuz 256 metri
  • Staţie autobuz 270 metri
  • Staţii de tren Distanţă
  • Sibiu 1.4 kilometri
  • Turnișor 1.9 kilometri
  • Sibiu-Triaj (Sud) 3.1 kilometri
  • Stația Sibiu Grupa Șelimbăr 4.5 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici