Vânzare

3 camere | 75 m²

Apartament de 3 camere la cheie 75 mp utili la etajul 1 zona

Sibiu / Sibiu
135.000 €

Rată estimată

3.027 Lei/lună

Avans (15%)

100.643 lei

Perioada împrumutului

30 ani

Specificații

Consum total de energie primară 0

Indicele de emisii echivalent CO2 0

Consum total din surse regenerabile 0

Număr camere 3

Număr Băi 2

Suprafața utilă 75 m²

Compartimentare Decomandat

Confort 1

An finalizare construcție 2020

Nu include TVA Nu

Niveluri imobil 2

Mobilat și Utilat Complet

Posibilitate parcare Da

Numărul de locuri de parcare 1

Tip imobil Bloc apartamente

Stare proprietate Bună

Etaj 1

Tip tranzacție Vânzare

Tip vânzător Companie

De vanzare apartament cu 3 camere decomandate, in suprafata totala de 91 mp, pozitionat la etajul intermediar 1 al unui imobil constructie noua cu regim redus de inaltime Parter 2 Etaje Pod, edificat in anul 2020, localizat intr- zona linistita din Selimbar, zona Triajului.
Apartamentul are 75.14 mp utili, la intrarea in apartament regasim un hol cu spatiu destinat si unde se afla cuierul cu pantofar, camera de zi 31.41 mp unde poate fi amenajat si un dinning pentru mesele in familie, 2 dormitoare dintre care cel matrimonial are 13.53 mp iar al doilea are 12.09 mp, bucataria separata de 10.85 mp unde se afla si locul de luat masa, baia principala 5.34 mp amenajata cu dus si dotata cu geam pentru aerisire iar o a doua baie de aproximativ 3.00 mp care este amenajata ca si dressing dar care se poate amenaja din nou ca si baie, racordurile de apa, canalizarea si ventilatia fiind deja existente.
Separat de suprafata utila apartamentul detine si un balcon de 5.59 mp in care accesul se face din camera de zi.
Parcarea se realizeaza pe propriul loc de parcare amenajat in fata imobilului care este delimitat, inscriptionat si iluminat.
Predarea apartamentului a fost realizata in anul 2020, moment in care s-au realizat si amenajarile interioare care sunt moderne si intretinute cu responsabilitate, acesta beneficiaza de dotari si finisaje precum: centrala termica de apartament marca Bosh in condensatie si calorifere din otel, tamplarie PVC marcar Qfort cu geam termopan, usa metalica de acces placata cu MDF, instalatie electrica interioara cu tablou general, instalatii pentru Internet, Telefon, TV, pardoseala placata cu parchet laminat de trafic intens si gresie in baie, usi interioare marca Naturen, prize si icirc;ntrerupere marca Legrand, obiecte sanitare incastrate marca Grohe.
Apartamentul este complet mobilat si utilat cu mobilier de bucatarie din MDF realizat pe comanda cu electrocasnice incastrate ( plita electrica, cumptor electric, cuptor cu microunde, masina de spalat vase, hota ), mobilier de living care include canapea cu spatiu de depozitare, mobilier cu multiple spatii de depozitare si un semineu electric, cele 2 dormitoare complet amenajate, dressingul amenajat si baia care detine mobilierul specific acesteia.
Valoarea de achizitie a acestui apartament este de 135.000 euro, acesta poate fi achizitionat si prin accesarea unui credit bancar. ID intern: 2468.

Locație

Despre zona "Vasile Aaron"

păreri exprimate de 188 de utilizatori, pe o scară de la 1 la 10

Află clasamentul acestui cartier
Sănătate și Siguranță

Sănătate și Siguranță

6.8

Sănătate 6.7

Siguranță 7.5

Calitate aer 6.7

Curățenie 7.0

Zone verzi 6.2

Cultură și Educație

Cultură și Educație

6.1

Cultură 5.5

Educație 7.5

Sport 5.5

Ambianță și Lifestyle

Ambianță și Lifestyle

6.9

Nivel de trai 7.0

Magazine 8.1

Localuri 6.9

Parcări 5.6

Zgomot 6.6

Transport în comun

Transport în comun

7.8

Autobuz 7.8

Tramvai 0.0

Metrou 0.0

Contactează utilizatorul


Anunțurile utilizatorului Ureche Pavel

Vezi toate anunțurile

Anunțuri similare