Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Anton Tricolici
Companie
Vânzare Apartament 2 camere, Central

APARTAMENT DE LUX, 53mp, ZONA LIDL

91.900 eur
ID 3605488
Apartamente | 53 m² | 2 camere
Floresti, Cluj / Central
Zona Central
Număr camere 2
Suprafața utilă 53 m²
Compartimentare Decomandat
Confort Lux
Etaj 5
An finalizare construcție 2000
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 5
Număr Băi 1
Posibilitate parcare Nu

GFT DELTA OFFICE va ofera spre vanzare un apartament in judetul Cluj, localitatea Floresti. Este vorba despre un apartament modern, situat pe strada Balastierei, in zona LIDL si Mega Image.

Cu o suprafata de 53 de metri patrati, acest apartament este perfect pentru oricine cauta confort. Este situat la etajul 5 din 5 al blocului, ceea ce garanteaza un stil de viata modern. De altfel blocul dispune de supraveghere video si bariera.

Semidecomandat, complet mobilat si utilat, decorat cu gusturi alese, acest imobil ofera un ambient cald si primitor. Compartimentarea spatiului cuprinde bucatarie cu living open space, dormitor, dressing, baie cu geam , hol si un balcon de 11 metri patrati cu orientare estica si panorama frumoasa.

Aceasta proprietate este ideala atat pentru tineri in cautare de un camin modern, dar si pentru o singura persoana. Ofera oportunitatea de a trai intr-o zona linistita, dar totodata foarte accesibila, fiind la o mica distanta de VIVO SHOPING CENTER. De asemenea aveti in imediata apropiere magazine alimentare si mijloace de transport in comun.

Pret: 91.900 EURO
Pret parcare: 3000 EURO

Nu ezitati sa ne contactati pentru a afla mai multe detalii despre acest apartament deosebit. Agentii nostri de vanzari de la Gft Delta Office sunt pregatiti sa va ofere toate informatiile necesare si sa va ghideze in procesul de achizitie. 0371237339

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici