Vânzări
Închirieri
Vânzare Apartament 2 camere, Militari

Apartament de vanzare | 2 camere | Militari Residence

67.000 eur
ID 3663348
Apartamente | 54 m² | 2 camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Militari
Zona Militari
Număr camere 2
Suprafața utilă 54 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 4
An finalizare construcție 2014
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Renovată
Număr niveluri imobil 8
Număr Băi 1
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1
 Preț negociabil

Vă propun spre vânzare acest apartament elegant și confortabil, cu 2 camere, decomandat, situat în zona Militari Residence, Militari-Chiajna, mai exact pe Strada Rezervelor nr. 54, la etajul 4 al unui bloc construit în anul 2014, care are o suprafață utilă de 50 mp la care se adaugă încă 4 mp ai balconului, transformat în bucătărie pentru o mai bună utilizare a spațiului.
Este locul ideal pentru confort și funcționalitate deoarece se vinde mobilat și utilat complet și dispune de: frigider Samsung, cuptor cu microunde incorporat, mașină de spălat rufe cu uscător, 2 televizoare, aspirator, espressor Bosch Tassimo, aer condiționat și centrală proprie.

Holul de la intrare este prevăzut cu un pantofar mare, un suport pentru încălțăminte și un dulap cu bara pentru umerase. În dormitor avem un pat tapitat, un dressing cu închidere silențioasă și uși oglindă și o comodă cu 6 sertare. În living există central o canapea și o masuță iar lângă se află o secțiune extensibilă pentru a crea zona de dining, ce se strânge în câteva secunde pentru a obține din nou spațiul liber si este prevăzută cu prize USB incorporate.
Complexul Militari Residence cuprinde absolut orice punct de interes: magazine, lanțuri comerciale, săli de fitness, locuri de joacă și restaurante.

Apartamentul este racordat la toate utilitățile: gaz, curent, apă, cablu și internet de mare viteză, iar accesul în scara blocului este securizat. Dispune de o centrală termică proprie si un ambient pentru reglare automată a temperaturii (pentru consum redus de gaz). Costurile pentru întreținere și încălzire sunt mici. Apartamentul este poziționat într-un complex închis, prevăzut cu bariera și telecomandă pentru acces.
Poziționarea imobilului oferă acces rapid la mijloacele de transport în comun și anume: stație de autobuz la 5 minute de mers pe jos și stație de metrou (Preciziei) la 15-20 minute de mers pe jos.

Contactați-mă pentru mai multe detalii și pentru a programa o vizionare! ????

Solicită vizionarea proprietății

Apartament de vanzare | 2 camere | Militari Residence

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
03 Iunie
Marți
04 Iunie
Miercuri
05 Iunie
Joi
06 Iunie
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Apartament de vanzare | 2 camere | Militari Residence
Ioana Matei Consultant imobiliar RE/MAX Properties
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3663348
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici