Vânzări
Închirieri
Vânzare Apartament 5+ camere, Plevnei

Apartament Elegant in Vila zona Gradina Botanica

490.000 eur
ID 3601253
Apartamente | 175 m² | 5+ camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Plevnei
Zona Plevnei
Număr camere 5+
Suprafața utilă 175 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 1
An finalizare construcție 1932
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 1
 Ultimul etaj

Vă propun spre cumparare un apartament in zona de centru a Capitalei, dispus pe doua nivele, etaj 1 + mansarda, situat la mică distanță de Gradina Botanică și Palatul Cotroceni.
Finalizat in perioada interbelică, imobilul a schimbat doar o singură dată proprietarul si este bine intreținut. Instalația de gaze, instalația de apa si canalizarea au fost executate de firme avizate și sunt noi, asigurand un confort sporit.
Intregul imobil este dispus pe 4 nivele (Demisol, Parter, Etaj si Mansarda) si compus din doua apartamente. Apartamentul 1 este al familiei care ocupă Demisolul si Parterul iar Apartamentul 2, cel care se vinde, este cel care ocupa Etajul si Mansarda.
Accesul se face pe intrare separata si toate utilitatile sunt contorizate separat. De la intrarea principala, se urca pe o scara interioara, care apartine (exclusiv) apartamentului 2. Imobilul are 3 căi de acces, o intrare comună situată în partea din spate a casei în apropierea garajului
(foarte practică atunci când venim de la cumpăraturi deoarece este cea mai apropiată de bucătăria noastră de la etaj) și câte una separată pentru fiecare apartament. Intrările separate sunt deosebite, cu un design primitor și oferă un plus de farmec fiecărui apartament. Beneficiem deci si de o intrare proprie, care ne ofera acces direct atat la etajul 1, cat si la mansarda.
Etajul este de o eleganță aparte și păstrează aerul boem al perioadei interbelice, camerele având o înalțime de peste 3m, elemente decorative si ștucaturi care s-au pastrat foarte bine.
La etajul 1, avem un salon si trei dormitoare, baie, grup sanitar si o bucatarie spatioasa prevăzută cu cămară. La mansarda avem 2 dormitoare cu lucarna fiecare, bucatarie, baie si grup sanitar, dar si 3 camere de pod, care pot fi folosite ca spatii de depozitare.
Apartamentul poate permite locuirea separata a 2 familii, unul dintre nivele putand constinui o sursa de venit prin inchiriere.
Incalzirea este asigurata de o centrala termica noua (Keston System cu condensare – 30 KW). Apa calda este asigurata de doua centrale Ariston (cate una pe fiecare nivel). Acoperisul a fost schimbat recent, folosindu-se tigla metalica Lindab.
Garajul este proiectat pentru doua masini si este proprietate comuna, in cota de ½.
Suprafata utila de 174,64 mp include spatiile de la mansarda, spatiile de la etajul 1, garajul si magazia din curte. Suprafata totala construita de 225,74 mp include suplimentar cele 3 camere de pod de la mansarda, balconul de la etajul 1, si cota de ½ din scara de serviciu care este comuna cu apartamentul de la parter.
Apartamentului 2 ii revin 60 mp de teren liber din curte din totalul de 120 mp.
Se vinde practic jumatate din vila frumoasă situată in centrul Capitalei. Imobilul se vinde mobilat si utilat.
Suntem in zona de centru a Capitalei, la 150 de metri de Podul Cotroceni, in vecinatate aflandus-se Splaiul Independentei, Cladirea Casei Radio, Spitalul Municipal si Carrefour Orhideea.
Avem in proximitate 3 parcuri (Gradina Botanica, Parcul Operei, Parcul Izvor). Metrou avem statia Eroilor la 5 minute mers pe jos iar stație de autobuz si troleibus este la 70m de poarta. Avem in zonă piste de biciclete.
În apropiere avem mai multe gradinte, școli, licee de prestigiu și mai multe instituții de invațământ superior (Facultatea de Sport, Facultatea de Medicina si Politehnica).
Vă aștept cu drag să faceți cunoștință cu noul dumneavoastră cămin. Daniel, Apulum94.

Solicită vizionarea proprietății

Apartament Elegant in Vila zona Gradina Botanica

Vizionare
Alege o dată disponibilă:
Luni
29 Aprilie
Marți
30 Aprilie
Miercuri
01 Mai
Joi
02 Mai
Anulează
success
Solicitarea ta a fost trimisă cu succes!
Vei fi contactat de către proprietar în cel mai scurt timp posibil.
Contactează utilizatorul
Apartament Elegant in Vila zona Gradina Botanica
Duta Daniel Consultant imobiliar Apulum 94
07xx - AFIŞEAZĂ
ID 3601253
Anunțuri similare
Număr de telefon verificat
490.000 eur Apartament Elegant in Vila zona Gradina Botanica
5+ camere  •  175 m²  •  etajul 1/1  •  1932  •  decomandat
Bucuresti, IF, Plevnei
13 apr.
Distribuie anunțul Adaugă la favorite
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici