Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Închiriere Apartament 3 camere, Straulesti

Apartament în Bucurestii Noi, 105 mp utili, 2 locuri par...

690 eur
ID 3612227
Apartamente | 105 m² | 3 camere
Bucuresti, Bucuresti-Ilfov / Straulesti
Zona Straulesti
Număr camere 3
Suprafața utilă 105 m²
Compartimentare Decomandat
Confort 1
Etaj 1
An finalizare construcție 2008
Tip imobil Bloc de apartamente
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 4
Număr Băi 2
Mobilat/Utilat Complet
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
 Preț negociabil

Apartament de inchiriat in Bucurestii noi, Straulesti, la 7 minute de mers pe jos de metrou. Apartamentul este modern cu 3 camere, cu o suprafață utilă de 105 mp, incaperi foarte spatioase, situat la etajul 1 într-un bloc de 4 etaje prevăzut cu lift . Blocul se află într-un complex rezidențial cu pază și barieră, cu spații verzi îngrijite, locuri de joacă pentru copii. Se inchirieaza cu doua locuri de parcare incluse in pret. Geamurile apartamentului nu sunt la stradă, ci oferă imaginea din interior a complexului și au deschidere către o zonă verde cu copaci.
Locatie
Complexul se află în apropierea restaurantului 2 Cocoși, având multe centre comerciale în apropiere, la distanta de 5 minute de mers pe jos, (Lidl, Kaufland, Mega, Carrefour) și mall Băneasa la doar 12 minute cu mașina. Există școli și grădinițe foarte aproape. Parcul Herastrau la 10 minute cu masina iar parcul Bazilescu la 5 minute de mers cu masina.
Structura - plan
Apartamentul este aerisit și foarte bine decomandat, avand living spatios și deschis cu bucătărie, balcon, debara si baie mică, un dormitor mic și dormitorul matrimonial care are incorporat al doilea balcon, baie mare și dressing. Toate geamurile dau în interiorul complexului și avem copaci în față care ne oferă umbră și confort.
Utilități
Apartamentul este complet mobilat, are centrală proprie și calorifere și 1 singur aer condiționat în living. Este răcoros vara și călduros iarna, fiind bine izolat. Electrocasnicele sunt de TOP și achiziționate în ultimul an – toate au certificate de garanție.
Costuri
Apa din complex este de la un puț propriu, deci nu se plătește. Cheltuielile lunare se ridică între 200 Lei si 500 lei maxim în timpul iernii.

Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici