Vânzări
Închirieri
Anunțul a fost dezactivat!
Vânzare Casă - Vilă 2 camere, Central

Apartament in vila cu facilitati si curte privata

127.000 eur
ID 3569524
Case - Vile | 70 m² | 2 camere
Sanpetru, Brasov / Central
Zona Central
Număr camere 2
Suprafața utilă 70 m²
Suprafață teren 491 m²
An finalizare construcție 2016
Stare proprietate Bună
Număr niveluri imobil 1
Număr Băi 1
Posibilitate parcare Da
Nr. locuri parcare 2
Utilități Curent,    Apă,    Canalizare,    Gaz,    Încălzire

Compania Startimob va propune spre achizitie cu COMISION 0% din partea cumparatorului, un apartament într-o vilă care a fost reamenajat și transformat într-o casă cu curte privata.
Printre caracteristicile principale ale acestei locuințe mentionam locația și zona panoramică, casa fiind situată in localitatea Sanpetru, într-o zonă liniștită, cu acces la strada asfaltata, iluminat public și un parc pentru copii. Oferta este completata de o priveliste panoramica impresionanta, care variaza in functie de momentul zilei si de anotimp, cu orientare spre Nord-Vest si vedere spre rezervația Lempes, în timp ce spatele casei are orientare la Sud-Est, cu vedere la lanțul muntos al Brașovului.

Curtea casei are 74 mp, are acces auto și este amenajată pentru diferite activități fiind prevăzută cu toate facilitățile necesare, inclusiv instalație electrică, apă și iluminare, iar la interior casa este împărțită în trei zone principale : de locuit, relaxare și depozitare, zone ce contribuie la o organizare mai eficienta a spatiului prin confort si functionalitate.
Cu o suprafata utila de 70 mp, aceasta include un dormitor, living, birou de lucru, bucătărie inchisa, baie cu aerisire naturala, logie, hol si casa scarii, interiorul fiind reorganizat pentru a fi utilizat in mod eficient, optim, cu spații luminoase, ce beneficiiaza de lumina naturala din plin, iar curtea interioară amenajata cu arbusti, flori si pomi ornamentali oferă un spațiu suplimentar pentru relaxare.

Exista totodata spatii de depozitare pentru scule și alte obiecte necesare în curte cat si un pod de 50 mp, amenajat si iluminat atat de instalatia electrica cat si de un geam tip Velux ce ofera acces facil spre acoperis .
Imobilul dispune de toate utilitățile necesare, incalzire cu centrala proprie pe gaz, fibră optică pentru internet de mare viteza, instalatie electrica pentru automatizarea portii de acces in curte, apa si canalizare, bucatarie de vara mobilata si utilata adecvat.

Această locuință ofera o combinație de confort, utilitate și facilități într-o zonă liniștită si este ideală pentru persoanele care doresc să se mute într-o casă gata amenajată și cu spațiu de joacă pentru copii. Pentru familiile cu copii, există acces ușor la școli, parcuri și grădinițe. Parcul privat este situat la doar 100 de metri de casă, iar grădinița este la doar 10 minute de mers pe jos.
Proprietatea este deosebita, amenajata in stilul feng shui traditional, fiind organizata la interior tinand cont de energia locului, formele de relief, locatia si directia casei si poate fi apreciata vizitand diferitele ei spatii .

Pret vanzare: 127.000 Euro .

Proprietatea se vinde mobilata si utilata cu exceptia unor efecte personale, iar mobilierul nu face obiectul vreunei negocieri .

Vizionarea proprietatii se realizeaza cu cel putin 2 zile anterior vizitei propriu-zise, prin programare telefonica , la nr de telefon : 0733.092.093, persoana de contact -Aura Popa .

  • Staţii de autobuz Distanţă
  • RAT Brașov Sanpetru Residence 924 metri
  • RAT Brașov Jupiter 1.2 kilometri
  • RAT Brașov Constelatiei 1.2 kilometri
  • RAT Brașov Galaxiei 1.3 kilometri
  • RAT Brașov Biserica Ortodoxa 1.4 kilometri
  • RAT Brașov Biserica Ortodoxa 1.4 kilometri
  • RAT Brașov Centru Sanpetru 1.5 kilometri
  • RAT Brașov Cartier 1.6 kilometri
  • RAT Brașov Cartier 1.6 kilometri
Vrei sa vinzi simplu si rapid?
Termenii și condițiile de pe site au fost actualizate. Detaliile complete sunt disponibile aici